Je bekijkt nu Als mensen de emotie voelen die ik in mijn kunst heb verwerkt, is mijn kunstwerk geslaagd
Als mensen de emotie voelen die ik in mijn kunst heb verwerkt, is mijn kunstwerk geslaagd

Zoektocht naar eigen kunstzinnigheid

Aan het woord is Femke Duplat, veelzijdige kunstenares uit Zaltbommel. Na een ingrijpende gebeurtenis binnen haar gezin krijg Femke, als cadeau een schilderworkshop. Hier ontdekt ze dat kunstzinnig bezig zijn haar afleiding geeft en enorm helpt om haar gevoel te uiten. Vooral in het boetseren kan ik al mijn emotie kwijt. Iedereen heeft het in zich om iets te creëren. Waar woorden soms tekort schieten, kan creativiteit bijdragen aan het verwerken van een indringende gebeurtenis. Het is een uitlaatklep waarmee ik mijn gevoel kan overbrengen en tevens is het mijn grootste drijfkracht. Dit gun ik ook anderen.

Verbinding met het Vicki Brownhuis

Femke verbindt gedurende de maand april ‘de Kunstmaand’ haar activiteiten als kunstenares aan het Vicki Brownhuis. Want wat een fantastisch werk wordt er hier verzet. Een prachtige club vrijwilligers waar ik graag iets voor wil betekenen. Ze verkoopt een aantal van haar werken voor het Vicki Brownhuis. Niet alleen Femke doet dit, maar ook enkele bevriende kunstenaars schenken hun werk en verkopen dit via de website van Femke, www.femkeart.nl. De gehele opbrengst gaat naar het Vicki Brownhuis.

Kunst en boekenmarkt

Op zaterdagmiddag 9 april van 13.30 uur tot 17.30 uur is Femke zelf aanwezig op de Kunst-en boekenmarkt in het Vicki Brownhuis. Dan  is ook het gedoneerde schilderij van de bekende kunstenares Nanda van Alebeek te koop. Kom vooral kijken naar de afwisselde collectie schilderijen, sieraden en textielkunst. Snuffel op de boekenmarkt of neem deel aan een van de workshops. Als mensen de emotie voelen die ik in mijn kunst heb verwerkt, is mijn kunstwerk geslaagd. 

Kom vooral kijken naar de afwisselde collectie schilderijen, sieraden en textielkunst. Snuffel op de boekenmarkt of neem deel aan een van de workshops.