Ondersteuning bij kanker op de werkvloer

1 op de 2 mensen in Nederland krijgt vroeg of laat kanker

Hoe groot of klein je organisatie ook is, grote kans dat ook jouw medewerkers worden geraakt door kanker. Omdat ze zelf ziek zijn. Of iemand uit hun omgeving. Hoe kun je hen als goed werkgever het beste ondersteunen? Zodat je de kans op een succesvolle re-integratie vergroot? Of de kans op uitval verkleint? IPSO centrum Vicki Brownhuis in ‘s-Hertogenbosch kan helpen!

Ons centrum voor leven met en na kanker heeft een enthousiast team van professionele vrijwilligers die jouw organisatie én jouw medewerkers met kanker kunnen ondersteunen. Onze vrijwilligers zijn vaak zelf ervaringsdeskundig of werken met kankerpatiënten in hun beroepspraktijk. Allemaal zijn ze getraind om een luisterend oor te bieden.

Wij zijn actief in de regio Noordoost Brabant (de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Bernheze, Boxtel, Heusden, Maasdriel, Maashorst, Meierijstad, Oisterwijk, Oss, Sint-Michielsgestel, Vught, Zaltbommel).

Abonnementen

Wij bieden bedrijven een abonnement, waarmee zij van onze diensten gebruik kunnen maken.

  • 1 – 10 medewerkers: €10,- per maand
  • 11 tot 50 medewerkers: €50,- per maand
  • 51 tot 100 medewerkers: €100,- per maand
  • 100+ medewerkers: €150,- per maand

Dit krijg je ervoor terug

  • Een training voor HR-medewerkers en/of leidinggevenden. Hierin leren zij hoe om te gaan met collega’s die zelf of indirect te maken hebben met kanker.
  • Medewerkers kunnen kosteloos terecht bij het Vicki Brownhuis voor ondersteuning, luisterend oor en ontspannende activiteiten.

Hier durf ik kwetsbaar te zijn en krijg ik alle ruimte om mijn gevoelens te uiten.”

Over het Vicki Brownhuis

IPSO centrum Vicki Brownhuis is in 1992 opgericht en hiermee het oudste centrum voor leven met en na kanker in Nederland. We maken samen met zo’n 80 andere centra in Nederland deel uit van branchevereniging IPSO. Onze inkomsten genereren wij sinds jaar en dag door middel van goede doelen-acties, donaties, subsidies, sponsoring etc. Het Vicki Brownhuis heeft de ANBI status. Dit betekent dat bedrijven een deel van hun gift kunnen terugvragen via de belasting.

Contact

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met directeur Jacqueline Crooijmans via j.crooijmans@vickibrownhuis.nl Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Aartshertogenlaan 469
5213 JA ‘s-Hertogenbosch
073 614 8550
info@vickibrownhuis.nl
Rek: NL23RABO0144556898
KVK: 41084822

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Openingstijden:
maandag:    9:30 – 16:30 uur
dinsdag:      9:30 – 16:30 uur
woensdag:  9:30 – 16:30 uur
donderdag: 9:30 – 16:30 uur
vrijdag:        9:30 – 13:00 uur