Je bekijkt nu Wij openen onze deuren voor nieuwe vrijwilligers
Wij openen onze deuren voor nieuwe vrijwilligers

Bij het Vicki Brownhuis zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die een verschil willen maken. Bij ons is versterking altijd welkom! Wil je graag een steentje bijdragen, maar weet je niet precies hoe? Ga met ons in gesprek en ontdek wat jij zou kunnen betekenen tijdens onze vrijwilligersmarkt.

Vrijwilligersmarkt

Op zaterdag 26 augustus openen wij onze deuren voor nieuwe vrijwilligers. Tussen 10:00 uur en 13:00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken, sfeer te proeven en samen te kijken wat jij zou kunnen betekenen voor het huis. Onze vrijwilligers staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en meer te vertellen over hun eigen ervaringen. Een bezoek aan de vrijwilligersmarkt is dé manier om te kijken of het ook iets voor jou is.

Betekenisvol werk

Vrijwilligerswerk bij het Vicki Brownhuis is betekenisvol. Je draagt bij aan het welzijn van iedereen die leeft met en na kanker. Voor degene die kanker heeft, voor naasten en voor nabestaanden. Op dit moment zijn er zo’n 100 vrijwilligers actief, bijvoorbeeld in ons gastenteam, als activiteitenbegeleider, maar ook in ondersteunende teams als marketingcommunicatie, fondsenwerving en de administratie. Op onze website lees je ervaringen van onze vrijwilligers Marga en Wendy. En van onze intern coördinator Mariël.

Zien we jou op 26 augustus?

We kijken uit naar je bezoek tijdens onze vrijwilligersmarkt. Aanmelden is niet nodig. Mocht je verhinderd zijn, maar toch graag ontdekken welke bijdrage jij kan leveren aan het Vicki Brownhuis? Neem contact met ons op en we plannen een gesprek in.