Je bekijkt nu Vicki’s Zomerweken komen eraan
Vicki’s Zomerweken komen eraan

In juli en augustus organiseert het Vicki Brownhuis ‘Vicki’s Zomerweken’. Acht donderdagen staan er speciale activiteiten op het programma. Van varen op de Binnendieze tot schilderen en van een bezoek aan een imkerij tot zenmeditatie. Met deze activiteiten vieren we de zomer in ons centrum voor leven met en na kanker.

Traditioneel zijn in juli en augustus veel mensen op vakantie en liggen activiteiten vaak even stil. Toch doen wij in deze maanden juist iets extra’s voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Elke donderdagochtend is er een activiteit. De ene keer in ons huis, de andere keer op een locatie in ’s-Hertogenbosch of omgeving. Elke activiteit sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Samen met anderen

Vicki’s Zomerweken zijn jouw kans om deel te nemen aan bijzondere activiteiten. Je kunt lekker creatief bezig zijn en schilderen onder begeleiding van Els of vilten met Hester. Meer op zoek naar ontspanning? Doe dan mee aan een yogales onder begeleiding van Hedwig of de Zen-meditatie van Elly. Wil je wel eens wat anders? Kies dan voor de workshop Ikigai met paardencoaching begeleid door Klaske. Leer alles over het maken van honing van Hans. Of vaar lekker mee over de Binnendieze en geniet van de omgeving en het gezelschap. Genoeg keuze.

Inschrijven

Het Vicki Brownhuis biedt activiteiten aan voor iedereen die te maken heeft met kanker. Voor mensen die zelf ziek zijn (geweest), hun naasten en nabestaanden. Aanmelden voor Vicki’s Zomerweken kan vanaf. In onze activiteitenkalender vind je een overzicht van het aanbod.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.