Vicki Fietstocht

Een gezellige tour voor het hele gezin

De unieke Vicki Fietstocht op 25 september 2022 leidt je langs vele bijzondere plekken in en om Den Bosch, bijvoorbeeld langs het Arboretum in Den Dungen. Laat je verrassen door deze fietstour met informatieve en inspirerende pitstops. Voldoende kilometers in de benen? Aan het einde van de route wacht je iets lekkers! Spring op de fiets en laat je leiden door de gastheren en -vrouwen. Maak kennis met het Vicki Brownhuis!

home-Jubileum 2022

Praktische informatie

De Vicki Fietstocht vindt plaats op 25 september 2022, is ± 25 km lang en voert door en om Den Bosch. Het start- en eindpunt van de route is het Vicki Brownhuis. We starten tussen 10.30 – 11.30 uur vanaf ons adres; Aartshertogenlaan 469. Voor het instellen van de navigatie huisnummer 467 aanhouden.

Na afloop van de route staat er nog een kleine verrassing te wachten in het Vicki Brownhuis. De route is leuk voor jong en oud. Wil je meefietsen? Meld jezelf dan snel aan. We vragen per deelnemer een vrijwillige bijdrage van 4 euro per persoon.

Aanmelden Fietstocht
  Onze jubileumactiviteiten

  Kunst- en boekenmarkt

  9 APRIL

  Boeken, kunstwerken en workshops, deze middag stond volledig in het teken van kunst en creativiteit. Een echte inspiratiebron.

  Theatervoorstelling Vacuüm

  12 MEI – 16, 17, 18, 19 MEI

  Een indringend stuk over de impact van kanker binnen verschillende culturen. Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen?

  Officiële Receptie

  13 MEI

  Samen met de familie van oprichtster Yvonne Saatrube keken we terug en hebben we een blik op de toekomst geworpen tijdens deze bijeenkomst. 

  Schoolsport Olympiade

  7 JULI

  Tijdens een sportieve competitie hebben leerlingen van vijf Bossche basisscholen zich laten sponsoren voor het Vicki Brownhuis.