Vicki Fietstocht

Een gezellige tour voor het hele gezin

De unieke Vicki Fietstocht op 25 september 2022 leidt je lange vele bijzondere plekken in en om Den Bosch, bijvoorbeeld langs het Arboretum in Den Dungen. Laat je verrassen door deze fietstour met informatieve en inspirerende pitstops. Voldoende kilometers in de benen? Aan het einde van de route wacht je iets lekkers! Spring op de fiets en laat je leiden door de gastheren en -vrouwen. Maak kennis met het Vicki Brownhuis!

home-Jubileum 2022

Praktische informatie

De Vicki Fietstocht vindt plaats op 25 september 2022, is ± 25 km lang en voert door en om Den Bosch. De route is leuk voor jong en oud, maar het aantal plaatsen is beperkt. Wil je meefietsen? Meld jezelf dan snel aan. Dankzij financiële bijdragen van de gemeente ’s-Hertogenbosch en een aantal fondsen kunnen wij deze fietstocht als jubileumgeschenk aanbieden. Deelname is dus gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.  

Er zijn nog meer jubileumactiviteiten

Kunst- en boekenmarkt

9 APRIL

Boeken, kunstwerken en workshops, deze middag staat volledig in het teken van kunst en creativiteit. Kom ook langs en laat je inspireren.

Theatervoorstelling Vacuüm

12 MEI – 16, 17, 18, 19 MEI

Een indringend stuk over de impact van kanker binnen verschillende culturen. Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen?

Officiële Receptie

13 MEI

Samen met de familie van oprichtster Yvonne Saatrube blikken we terug en kijken we vooruit tijdens deze bijeenkomst speciaal voor genodigden. 

Schoolsport Olympiade

7 JULI

Bossche basisscholen nemen het tegen elkaar op tijdens een sportieve competitie. Het Vicki Brownhuis is verbonden als goed doel.