Je bekijkt nu Vicki Brownhuis sluit zich aan bij GivingTuesday
Vicki Brownhuis sluit zich aan bij GivingTuesday

Geef om leven met en na kanker. Met dat motto vragen we vanuit het Vicki Brownhuis in de maand november aandacht voor het belang van geven. Hiermee sluiten we ons aan bij de wereldwijde beweging #GivingTuesday. GivingTuesday vindt plaats op de 1ste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Dat zijn dagen die volledig draaien om massaal consumeren. Op GivingTuesday, dit jaar op dinsdag 29 november, doen we iets voor een ander.

De komende drie weken lees je op onze sociale kanalen regelmatig posts over geven. Geven in de vorm van geld, maar zeker ook in de vorm van tijd en talent. Want als vrijwilligersorganisatie zijn al die manieren van geven voor ons enorm belangrijk.

Op Giving Tuesday zelf organiseren we de Lock-up: een nieuw, bijzonder event om fondsen te werven. Een belteam met onder andere mensen uit het regionale bedrijfsleven benadert deze dag (zakelijke) relaties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ons centrum voor leven met en na kanker. Meer informatie over de Lock-up vind je elders op deze website.