Sociale kaart voor mensen met en na kanker

Aanbod den bosch en omgeving

Welke hulp zoek je?

De sociale kaart is ontwikkeld voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft. De kaart is gemaakt op basis van de zes levensgebieden van Positieve Gezondheid. Niet de ziekte kanker maar jij als mens staat centraal. Na het invullen van deze vragenlijst laten jouw persoonlijke antwoorden zien welke gebieden aandacht behoeven. Per levensgebied vind je de gegevens van organisaties en instanties die ondersteuning kunnen bieden bij een leven met en na kanker. 

De sociale kaart is gemaakt door het regionale netwerk voor aanvullende oncologische zorg in ’s-Hertogenbosch. Doel van het netwerk is om op het juiste moment door de juiste zorgverlener de juiste aanvullende oncologische zorg te geven, die aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van de (ex-)patiënt, cliënt, gast en naasten. De video van IKNL vertelt je er meer over.

Vicki Brownhuis Positieve gezondheid

Hoe werkt de sociale kaart

Start met het invullen van de  vragenlijst. De antwoorden laten zien welke van de zes levensgebieden aandacht vragen voor een zo optimaal mogelijk welzijn. Op de afbeelding zie je welke dat zijn.

Vervolgens kun je via de buttons hieronder doorklikken naar het gebied van jouw keuze om naar dat levensgebied tot te gaan en te ontdekken welke hulp en ondersteuning er is.

Heb je een vraag over de sociale kaart of wil je je als zorgverlener aanmelden? Maak dan gebruik van de twee formulieren die je onderaan deze pagina vindt.

Contact algemeen

Positieve Gezondheid

PERSOONLIJKE GEZONDHEID

Persoonlijke gezondheidscheck en inzicht in je gezondheid.

Positieve Gezondheid

HUISARTS ZOEKEN

Overzicht van huisartsen in Nederland.

Positieve Gezondheid

GGD

App store met beschikbare apps op 6 dimensies.

Positieve Gezondheid

SOCIALE KAART 073

Voor vragen over geldzaken, zorg en hulp, jeugd, gezin, wonen, vervoer, opleiding, werk, meedoen, meehelpen.

Positieve Gezondheid

IKNL VERWIJSGIDS

Helpt u bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker.

Positieve Gezondheid

KANKER INFORMATIE

Platform met informatie over kanker.

Aanmelden als zorgverlener
    Stel hier je vraag als patiënt, cliënt of gast