Vacature: pianist

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een ervaren pianist die er plezier in heeft een koor te begeleiden. En wil je jouw expertise, op vrijwillige basis, graag inzetten voor het Vicki Brownhuis. 

Wij zoeken een pianist(e) voor het zingen-voor-je-leven koor. Het koor repeteert iedere twee weken op maandag. Het repertoire bestaat uit wereldliederen, Nederlandse muziek en natuurlijk songs uit het repertoire van Vicki Brown. Het koor bestaat uit mensen die in hun leven worden geconfronteerd met kanker. De leiding van het koor is in handen van een stembevrijder/dirigente Annet Vervoort. 

Je hebt de volgende taken:

  • Aanwezig tijdens de repetities; iedere 2 weken op maandag van 13.30 uur tot 15.30 uur.
  • Voorbereiding / afstemming van de repetities met de dirigente
  • In staat om te wisselen tussen diverse genre.

Naast het flexibel bespelen van de piano, heb je ook een actieve rol in de groepsdynamiek, samen met de koorleden en dirigente.
Je bent flexibel in tijd en inzet. Je woont in de regio Den Bosch.

Interesse?
In het Vicki Brownhuis werken ongeveer 95 (onbetaalde) vrijwilligers. We bieden je de mogelijkheid om zelfstandig te werken en werkelijk het verschil te maken voor onze gasten. Hoe mooi is dat!

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je direct reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar de directeur Jacqueline Crooijmans, vacatures@vickibrownhuis.nl