Taste4Charity

27 oktober 2019

Taste4Charity

Wat is het?

Na het succes van 2018, organiseert Lionsclub Maas-Dieze “Crèvecoeur” ook dit jaar een Taste4Charity en wel op zondag 27 oktober 2019 in Kasteel Maurick te Vught. Taste4Charity is een uniek en exclusief evenement voor het goede doel. Je bent van harte uitgenodigd om te komen genieten van een voortreffelijk 4-gangen matinee vergezeld door uitstekende wijnen.

Tijdens de matinee wordt een aantal kwalitatief hoogwaardige, unieke én ludieke stukken geveild, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Vicki Brownhuis. Welke stukken dat zijn blijft nog even een verrassing.

Waarom meedoen?​

Met het geld dat wordt ingezameld kunnen wij ons kinderonderwijsprogramma uitbreiden naar nog meer basisscholen (Basis Onderwijs Programma) en hopelijk zelfs middelbare scholen (Jongeren Onderwijs Programma). In 2018 werd er maar liefst € 14.101 opgehaald. Wij hopen dit succes te evenaren.

Het event wordt dit jaar zeker geen copy van vorig jaar. Het programma blijft nog even een verrassing. We nodigen je in ieder geval alvast graag uit het te komen beleven!

Doe mee!

Wanneer: Zondag 27 oktober van 14:00 – 18:30 uur
Locatie: Kasteel Maurick, Maurick 3 te Vught
Kosten: € 125,- per persoon of € 1.000,- per tafel (8 personen)

Meld je nu aan! Stuur een bericht naar Jacqueline Crooijmans, directeur Vicki Brownhuis, en geef hierin aan voor hoeveel personen of het aantal tafels je wenst te reserveren. Alvast hartelijk dank!