Nederland staat op tegen kanker

Sta op tegen kanker in Den Bosch op 15 mei

Helaas krijgt 1 op de 3 Nederlanders de diagnose kanker. Sta ook op tegen kanker vóór jouw dierbare. Sluit je aan bij het menselijk lint met jouw eigen verhaal. En vraag ook anderen op te staan door jou te sponsoren voor doorbraken in kankeronderzoek. Zo komen we samen steeds dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Voor wie sta jij op tegen kanker?

Het menselijk lint

Het Vicki Brownhuis staat voor collega Nelly op tegen kankerDoor met honderden mensen een menselijk lint vol indrukwekkende verhalen te vormen, kom je in actie vóór een dierbare en tegen kanker. Het lint loopt dwars door het centrum van Den Bosch en staat symbool voor verbinding, doorzettingsvermogen en hoop.

Samen staan jullie tijdens de live tv-show letterlijk op tegen kanker. Je kunt in je eentje plaatsnemen, of samen met familie, vrienden of collega’s. Kom jij op 15 mei staan tijdens de live TV-show ‘Nederland staat op tegen kanker’?

De tv-show

De jaarlijkse tv-show wordt dit keer live vanaf de Parade in Den Bosch uitgezonden door AVROTROS op NPO 1. De presentatie wordt verzorgd door Frits Sissing. Verschillende bekende artiesten treden tussen 20:30 tot 22:00 uur op of laten op een andere manier van zich horen. Zo worden drie bekende Nederlanders op het plein omgetoverd tot levend standbeeld. Uiteraard ontbreken ook de verhalen van onderzoekers en patiënten niet.

4 gedachtes op “Sta op tegen kanker in Den Bosch op 15 mei”

  1. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering if
    you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
    I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble
    finding one? Thanks a lot!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.