Je bekijkt nu Sponsorloop Bossche Broekschool levert €4.745,13 op
Sponsorloop Bossche Broekschool levert €4.745,13 op
Op woensdag 3 juli hebben onze vrijwilligers Wim van Zon en Nelly Zwartjes een cheque van maar liefst €4.745,13 op mogen halen bij basisschool Het Bossche Broek. 

Basisschool Onderwijs Project

Basisschool Het Bossche Broek doet mee aan ons Basisschool Onderwijs Project, waarmee we kanker bespreekbaar maken en kinderen spelenderwijs laten ontdekken wat je in een inloophuis kunt doen. Kanker in de familie zet immers alles op z’n kop. In korte tijd hebben alle klassen 1 t/m 8 hieraan deelgenomen. Als tegenprestatie hebben zij een sponsorloop voor ons goede doel organiseert. 

Verzopen katten

De kinderen hebben in de stromende regen gelopen. Aan de Zuiderplas startten ze weliswaar met droog weer. Ze werden echter al snel overvallen door een gigantische plensbui. Niemand ontkwam eraan. Als verzopen katten hebben ze de sponsorloop volbracht. Het resultaat mag er zijn!
 

Een speciaal bedankje

Wij willen ook de directeur, de heer Fred Timmermans, de commissie goede doelen van de school en Yvette van Oort als coördinator hartelijk bedanken voor de keuze van het Vicki Brownhuis als goede doel van deze loop.