€21.000 voor Spinningmarathon

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, de Spinningmarathon! Midden in het centrum van Den Bosch, op de Parade. Het initiële plan was dat een groep wielrenners de bekende Stelvio zou gaan beklimmen in Italië. Helaas kon dat initiatief dit jaar niet doorgaan, maar werd er een spinningmarathon georganiseerd. 

In de ochtend zaten 20 deelnemers uit het bedrijfsleven 3 uur op de fiets en in de middag  deden 25 scholieren van Het Rodenborch college in Rosmalen dat nog eens dunnetjes over. Samen met talloze sponsoren uit het bedrijfsleven leverde dit de prachtige eindsom op van  €21.247,65 op. Dank daarvoor gaat uit naar alle vrijwilligers en fietsers die dit fantastische resultaat mede mogelijk hebben gemaakt. 

Met dat geld kunnen weer vele (psychosociale) initiatieven worden ontplooid of ondersteund voor hen die zelf of in hun omgeving zijn getroffen door kanker. Op de website staan alle activiteiten mocht u geïnteresseerd zijn voor uzelf of iemand in uw omgeving. 

Daarnaast is het Vicki Brownhuis ook nog op zoek naar vrijwilligers: pianist, gastvrouwen/-heren, Bestuurslid medisch | zorg