Spinning marathon in het Sportiom

Sponsormogeljkheden voor bedrijven

Steun mensen die te maken hebben met kanker

Op zondag 17 september 2023 organiseert het Vicki Brownhuis voor de vierde keer een Spinningmarathon in het Sportiom in ‘s-Hertogenbosch. De Spinningmarathon is een perfecte kans om jouw bedrijf te verbinden met het Vicki Brownhuis en het doel dat we nastreven: bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen die kanker hebben (gehad), hun naasten en nabestaanden. Het laat zien dat je als bedrijf midden in de maatschappij staat en in het geval van de Spinningmarathon ook lokaal actief bent. 

Lokale impact

Door de Spinningmarathon financieel te ondersteunen, maak je direct een verschil voor mensen die nú te maken hebben met kanker en psychosociale ondersteuning goed kunnen gebruiken. Kanker brengt veel met zich mee in het dagelijks leven. Denk aan neuropathie, problemen met minder concentratie, geheugen en energie of emoties zoals verdriet en onzekerheid. Met de opbrengst van de Spinningmarathon kunnen wij activiteiten blijven organiseren. Activiteiten die bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen die leven met en na kanker in ’s-Hertogenbosch en omstreken.

Over het Vicki Brownhuis 
Het Vicki Brownhuis is er voor iedereen in de regio ’s-Hertogenbosch die met kanker te maken krijgt. Gasten kunnen bij ons zonder afspraak of verwijzing terecht voor lotgenotencontact, een luisterend oor, ontspanning (van schilderen tot yoga) en informatie. Zo’n 100 getrainde vrijwilligers zetten zich een paar uur per week in voor ons centrum. Samen bieden zij psychosociale ondersteuning, gericht op de kwaliteit van leven. 

Sponsormogelijkheden

Voor de Spinningmarathon bieden wij de volgende pakketten aan. Ook staan wij altijd open voor andere vormen van samenwerkingen, zoals sponsoring in natura. Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met ons huis.

De Spinningmarathon is mede mogelijk gemaakt door het Sportiom.

Aartshertogenlaan 469
5213 JA ‘s-Hertogenbosch
073 614 8550
info@vickibrownhuis.nl
Rek: NL23RABO0144556898
KVK: 41084822

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Openingstijden:
maandag:    9:30 – 16:30 uur
dinsdag:      9:30 – 16:30 uur
woensdag:  9:30 – 16:30 uur
donderdag: 9:30 – 16:30 uur
vrijdag:        9:30 – 13:00 uur