Spinnen voor mensen die te maken hebben met kanker

 Op zondag 17 september 2023 organiseert het Vicki Brownhuis voor de vierde keer een Spinningmarathon in het Sportiom in ‘s-Hertogenbosch. Spin jij met ons mee? Ook dit jaar hopen we op vele enthousiaste deelnemers én donateurs die zich willen inzetten voor ons centrum voor leven met en na kanker.

Door mee te doen aan de Spinningmarathon maak je direct een verschil. Je zet je in voor mensen die nú te maken hebben met kanker en psychosociale ondersteuning goed kunnen gebruiken. Kanker brengt veel met zich mee in het dagelijks leven. Denk aan neuropathie, problemen met minder concentratie, geheugen en energie of emoties zoals verdriet en onzekerheid. Het Vicki Brownhuis biedt hierbij ondersteuning. 

Deelnemen

De Spinningsmarathon is van 11.00u tot 13.00u. Met opzwepende muziek en aangemoedigd door een spinninginstructeur én het publiek werk jij je twee uur lang in het zweet. Na inschrijving ontvang je van ons een welkomstmail. 

Doneren

Wil je één of meerdere deelnemers sponsoren? Ga naar de actiepagina voor een overzicht van alle deelnemers. Je kunt op deze pagina ook een donatie doen aan het hele team.

Jouw impact

Het geld dat jij inzamelt gebruiken we om activiteiten voor onze gasten te organiseren. We zijn namelijk een vrijwilligersorganisatie en voor onze inkomsten afhankelijk van subsidies, sponsoring en donaties.

Daarnaast help je met jouw deelname om ons centrum nóg meer bekend te maken in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Want één op de drie Nederlanders krijgt te maken met kanker. Maar onze hulp is nog niet bij iedereen bekend. En dat is ontzettend jammer. Want onze gasten hebben veel baat bij de activiteiten die we aanbieden. Wat is er nu mooier om direct een bijdrage te leveren aan het helpen van mensen die te maken hebben met kanker?

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht aan spinningmarathon@vickibrownhuis.nl.

Met steun van het Nationaal Fonds Tegen Kanker 

Het Nationaal Fonds Tegen Kanker steunt de Spinningmarathon door ons gebruik te laten maken van hun crowdfunding platform. Daar kunnen deelnemers zich inschrijven én kunnen mensen doneren.  Het Nationaal Fonds tegen Kanker zet zich in voor een Langer Beter Leven voor mensen met kanker.  De focus ligt daarbij op voeding (o.a. het voorkomen van ondervoeding), beweging (o.a. kwaliteit van leven) en welzijn (o.a. psychosociale begeleiding). Daarin vinden het Vicki Brownhuis en Nationaal Fonds Tegen Kanker elkaar. We zijn dan ook blij met de steun.

De Spinningmarathon is mede mogelijk gemaakt door het Sportiom.