Spinningmarathon was groot succes

Spinning Marathon 2022

De sfeer zat er goed in

Wethouder Ufuk Kâhya en onze directeur Jacqueline Crooijmans openden de spinningmarathon. Vervolgens werd er in drie rondes, twee uur non stop gefietst. De derde ronde bezetten de brugklassers van het Rodenborch College de fietsen. Edwin Smolders gaf uitleg over de actie en enthousiasmeerde de deelnemers om hun beste beentje voor te zetten. De instructeurs en hun opzwepende muziek hielpen de spinners om alles te geven. Het weer zat helaas niet echt mee, maar dat deerde de spinners niet. Samen hebben we er een geweldig evenement van gemaakt, met een geweldige opbrengst van € 38.836,-. Met dit bedrag kunnen we mooie activiteiten (blijven) organiseren voor onze gasten.

We danken onze sponsoren

Voor de organisatie van dit evenement werkten we samen met vaste partner Salesforce, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de plaatselijke horeca. Ook waren er veel bedrijven die ons financieel en/of in natura sponsorden. Dankzij hen konden wij deze spinningmarathon organiseren. Ook mochten we rekenen op de steun van het Nationaal Fonds tegen Kanker. Niet alleen maakten we gebruik van hun crowdfundingsplatform, deze stichting verdubbelde maar liefst de eerste € 10.000,- van onze recordopbrengst!

Bekijk hier een filmimpressie van deze dag

Goud sponsor 2022

Zilver sponsor 2022

Brons sponsor 2022

event medical service

Sponsor (in natura) 2022

Met steun van het Nationaal Fonds Tegen Kanker 

Het Nationaal Fonds Tegen Kanker steunt de spinningmarathon op twee manieren. Zij verdubbelen iedere opgehaalde euro, met een maximaal bedrag van 10.000 euro. De inschrijvingen en crowdfunding van de deelnemers gaat via hun platform. En de stichting ondersteunt de communicatie over de spinningmarathon door deze actief te delen en zo te verspreiden. Het NFTK zet zich in voor een Langer Beter Leven voor mensen met kanker en hun naasten door in te zetten op de waarde van Voeding, Beweging en Welzijn na de diagnose.