Je bekijkt nu “Spinningmarathon 2020 was een feestje”
“Spinningmarathon 2020 was een feestje”

Op 12 september organiseert het Vicki Brownhuis voor de tweede keer in haar bestaan een Spinningmarathon. Hoe heeft Ilse, een enthousiaste deelnemer uit 2020 én het gezicht van ons vorige Vicki magazine Ilse dit event ervaren?

Waar hoorde je over de spinningmarathon?
“Twee instructeurs van mijn sportschool Basic Fit in Rosmalen gaven tijdens de spinningmarathon vorig jaar les. Natuurlijk maakten zij vooraf veel reclame om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen. Ik ben een enthousiast sporter en doe aan spinning, steps en bodycombat. Het leek me een geweldige uitdaging om te ontdekken of ik drie uur fietsen vol zou kunnen houden. Daarom heb ik me ingeschreven”.

Door je deelname steunde je het goede doel
“Inderdaad! Ik heb het geluk dat ik zelf nog niet te maken heb gehad met kanker in mijn omgeving, maar ik vind het Vicki Brownhuis een mooie stichting. Ik heb daarom veel vrienden, kennissen, collega’s en familieleden gevraagd om mij te sponsoren en het Vicki Brownhuis te steunen”.

Hoe heb je de spinningmarathon ervaren?
“Ik vond het een feestje! Het was zonnig, er hing een ontspannen sfeer. Er was lekkere opzwepende, muziek. Het event was goed verzorgd door het Vicki Brownhuis, met t-shirts voor de deelnemers en lunchpakketjes voor ‘onderweg’ op de fiets. Helaas was door corona alles wat meer op afstand, maar ik was blij dat het doorging!”.

Hoe ben je cover girl van het Vicki magazine geworden?
“Toen ik na drie uur fietsen klaar was, was ik enorm opgelucht: missie volbracht! Ik was trots en een beetje geëmotioneerd, omdat dit na een heftig privéjaar als een overwinning voelde. Ik denk dat één van de vrijwilligers, Desirée Kramer, dat zag. Ze vroeg me of ik op de foto wilde. Heel spontaan heb ik toen ‘ja’ gezegd. De foto die zij met haar mobieltje heeft genomen is gebruikt. Heel bijzonder omdat er ook een fotomoment was op het podium waar ook foto’s gemaakt zijn”.

Ga je dit jaar weer meedoen?
“Ik wil wel! Ik vond het vorig jaar hartstikke leuk om mezelf uit te dagen én het goede doel te steunen. Ik vraag me wel af of ik nu fit genoeg ben. Door corona heb ik dit jaar weinig kunnen sporten. Vorig jaar heb ik voor de spinning marathon extra getraind. Nu is de spinningmarathon wel een extra motivatie om het sporten weer snel op te pakken als de sportscholen weer open gaan”.

Wil jij meedoen aan de Spinningmarathon en net als Ilse als winnaar de finish bereiken? Meld je dan snel aan via onze website. Het is mogelijk om in estafettevorm deel te nemen.