Je bekijkt nu Spinnen voor het Goede Doel
Spinning marathon Vicki brownhuis
Spinnen voor het Goede Doel

Op zaterdag 26 september 2020 organiseren wij een Spinningmarathon om geld in te zamelen voor het Vicki Brownhuis. 
Deze feestelijke Spinningmarathon wordt gehouden op de Parade, direct naast de Sint Jan, in het hartje van ’s-Hertogenbosch. Onder leiding van een ervaren instructeur is er ruimte voor 20 spinners om samen 3 uur lang te fietsen voor het goede doel. Studenten van het Koning Willem I College zullen een film maken om zo een impressie weer te geven van de dag. Verder krijgen alle deelnemers een uniek shirt en bidon. Het evenement is vrij toegankelijk voor de bezoekers van de Parade. Zij kunnen de fietsers enthousiast aanmoedigen tijdens deze sportieve prestatie. 

Deelnemers
De deelnemers laten zich sponsoren. Het streefbedrag dat per fiets binnengehaald dient te worden is € 350,-. Haal je meer op? Dat zou geweldig zijn!! 

Opbrengsten
De opbrengsten gaan naar het Vicki Brownhuis. Door het bieden van ondersteuning, ontspanning en informatie helpen wij onze gasten na de diagnose kanker weer in balans te komen. Je kunt bij ons een kopje koffiedrinken, je verhaal vertellen, informatie vragen of deelnemen aan vel verschillende individuele- of groepsactiviteiten, waarbij er ruimschoots de gelegenheid is voor informeel lotgenotencontact. Alles kan en niets moet….Loop gerust eens binnen.

Partners
Naast hoofdsponsor Nextview zijn ook Salesforce, Brightfox en Basis Fit HDD Groep Waalwijk, Van den Udenhout, Huisartsenpraktijk Medizz en Onze Coach sponsoren. Daarbij wordt er samengewerkt met Gemeente ’s-Hertogenbosch, Koning Willem I College en de lokale horeca.

Corona proof
Dit evenement voldoet uiteraard aan alle vereisten die gelden in het kader van het Coronavirus.