Schoolsport Olympiade

Niet zomaar een sportevenement

In samenwerking met  de gemeente ’s-Hertogenbosch en het Sportiom wordt de Schoolsport Olympiade georganiseerd. Tijdens dit evenement op 7 juli 2022 gaan kinderen uit de groepen 6 en 7 van verschillende basisscholen een competitie aan. Op Olympische wijze strijden zij om de hoogste eer. Tijdens het jubileumjaar is het Vicki Brownhuis als goed doel verbonden aan dit sportieve evenement. Moedig jij de kinderen en het Vicki Brownhuis aan?

home-Jubileum 2022

Praktische informatie

De Schoolsport Olympiade vindt op 7 juli 2022 plaats bij het Sportiom. Deelname is enkel voor basisschoolkinderen mogelijk. Uiteraard kun je de kinderen wel aanmoedigen bij hun strijd om de sportiefste klas van Zuidoost ‘s-Hertogenbosch te worden.  

Door donaties en bijdragen blijft het voor het Vicki Brownhuis mogelijk om te doen wat zij doet. Daarom zijn we blij dat we als goed doel verbonden zijn aan de Schoolsport Olympiade. Ben je niet aanwezig op het evenement, maar wil je ons wel steunen? Doneren kan online het hele jaar door.

Er zijn nog meer jubileumactiviteiten

Kunst- en boekenmarkt

9 APRIL

Boeken, kunstwerken en workshops, deze middag staat volledig in het teken van kunst en creativiteit. Kom ook langs en laat je inspireren.

Theatervoorstelling Vacuüm

16 TOT EN MET 19 MEI

Een indringend stuk over persoonlijke en culturele belevingen van kanker binnen het gezin. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten?

Officiële Receptie

13 MEI

Samen met de familie van oprichtster Yvonne Saatrube blikken we terug en kijken we vooruit tijdens deze gezellige bijeenkomst.

Vicki Fietstocht (± 25 km)

25 SEPTEMBER

Prachtige uitzichten en bijzondere pitstops. Deze tocht is een aanrader voor het hele gezin. Spring op de fiets en maak kennis met het Vicki Brownhuis!