Schoolsport Olympiade

SPORTIEVE BETROKKENHEID BIJ HET VICKI bROWNHUIS

In samenwerking met  de gemeente ’s-Hertogenbosch en het Sportiom werd op 7 juli jl. de Schoolsport Olympiade georganiseerd.

home-Jubileum 2022

Een terugblik op een fantastische dag

Met het ontsteken van het Schoolsport Olympisch vuur door wethouder Ufuk Kâhya werd een start gegeven aan de Schoolsport Olympiade 2022. Het groene licht voor ongeveer 400 enthousiaste kinderen uit vijf basisscholen; Het Rondeel, het IJzeren Kind, de Driestroom, de Oosterplas en De Vlindertuin. Na een welkomstwoord van onze directeur Jacqueline Crooijmans gingen de kinderen de strijd aan in de onderdelen volleybal, basketbal, voetbal, schaatsten en zwemmen. En dit jaar met een bijzonder accent omdat zij zich hebben laten sponsoren voor het Vicki Brownhuis. Om de kinderen extra te ondersteunen, kregen zij tot hun blijdschap een Vicki Browntas met onder meer een medaille en een vaantje.

Ook waren er tijdens dit event vrijwilligers van het Vicki Brownhuis met een mooie stand aanwezig. De verschillende voorlichtingsmaterialen waaronder BOP, ons Basisschool Onderwijs Programma en Dr. Neus, een pop die onderdeel is van ons onderwijsprogramma geven een goed beeld van onze steun aan kinderen.

Kort gezegd – een fantastisch evenement waarin samenwerken centraal stond – niet alleen voor de kinderen op sportief gebied maar ook voor  de gemeente ‘s-Hertogenbosch, het Sportiom en het Vicki Brownhuis.

Schoolsport Olympiade 2022

Dankzij donaties en bijdragen kan het Vicki Brownhuis haar werk voortzetten. Daarom zijn we blij dat we dit jaar als goed doel verbonden zijn aan de Schoolsport Olympiade. Was je niet aanwezig op het evenement, maar wil je ons wel steunen? Doneren kan online het hele jaar door.