Rouw- en Verliesbegeleiding

Verlies van een dierbare of gezondheid heeft vaak een grote impact op het leven. Iedereen beleeft dat op zijn eigen manier en eigen tempo. Het kan voorkomen dat je bij het doorleven van dit verlies een steuntje in de rug kan gebruiken.

Ik (Freya) zou je graag hierbij ondersteunen door middel van gesprekken of creatieve middelen zoals filmbeelden of kunst.

In het kort zal ik mijzelf voorstellen: ik ben Freya Bos, bijna 24 jaar, getrouwd met Kasper en moeder van James (3 maanden). Twee jaar geleden ben ik afgestuurd aan Avans Hogeschool als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Meteen na de opleiding ben ik gaan werken en verder studeren voor Rouw- en Verliestherapeut. Op het moment zit ik in de afstudeerfase van de opleiding en rest mij nog praktijkuren maken.

Voor mijn afstuderen ben ik op zoek naar +/- 5 mensen die een steuntje kunnen gebruiken tijdens of voorafgaand aan een verlies.

Het Vicki Brownhuis Den Bosch zal de begeleiding faciliteren en ondersteunen met een ervaren rouw- en verlies begeleider.

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met het Vicki Brownhuis, zij zullen ons in contact brengen.