Help ons als organisatie

Wij zijn geheel afhankelijk van steun van derden

Geef lokaal

Gastentafel Vicki Brownhuis

Onze inkomsten genereren wij sinds jaar en dag door middel van goede doelen-acties, donaties, subsidies, sponsoring etc. Het Vicki Brownhuis heeft de ANBI status. Dit betekent dat bedrijven hun gift voor ongeveer de helft kunnen terugvragen via de belasting. Eén- of meerjarige giften zijn van harte welkom. Voor ons een welkome bron van inkomsten, voor organisaties een manier om hun lokale betrokkenheid tot uiting te laten komen.

Steun in natura

steun in natura via Sleutjes bloemen - help ons

Donaties in natura zijn heel welkom. Zo ontvangen wij wekelijks verse bloemen van Marcel Sleutjes Bloemen.  Doneerde iemand een massagetafel, werd onze teamdag grotendeels om niet verzorgd, etc.

Zamel cartridges in

lege cartridges - help ons

Wat doet jouw school of club met lege cartridges en tonerhulzen? Steun ons en vraag de verzameldoos aan. De volle doos wordt door onze partner The Cartridge Factory opgehaald, vervangen door een lege en zij storten de opbrengst op onze rekening.

Sponsor een actie

Elk jaar organiseren wij een aantal fondsenwervende activiteiten. Daarvoor zijn sponsoren onmisbaar. Wil jij met jouw organisatie het verschil maken? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zakelijke sponsoring van bijvoorbeeld de Stelvio klim in augustus of de Lock up in november.

Wij zijn een ANBI

Onze ANBI gegevens

Wil jij het Vicki Brownhuis financieel steunen en een deel van je donatie terugkrijgen van de Belastingdienst? Dat kan, omdat het Vicki Brownhuis is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit geldt zowel voor losse gewone als periodieke giften wanneer deze aan de voorwaarden voldoen. 

De Belastingdienst vereist van een ANBI dat een aantal gegevens op de website worden gepubliceerd. Om deze reden vind je hieronder in één overzicht onze fiscale gegevens:

CBF-erkenning

Medio 2020 hebben wij de CBF-erkenning gekregen. Dit is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede doelen wordt uitgegeven. Alleen goede doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen de Erkenning krijgen. Zo kun je ervan uitgaan dat Erkende Goede Doelen daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro, verantwoording afleggen en zich onafhankelijk laten controleren.

Wie zijn onze sponsors

Aartshertogenlaan 469
5213 JA ‘s-Hertogenbosch
073 614 8550
info@vickibrownhuis.nl
Rek: NL23RABO0144556898
KVK: 41084822

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Openingstijden:
maandag:    9:30 – 16:30 uur
dinsdag:      9:30 – 16:30 uur
woensdag:  9:30 – 16:30 uur
donderdag: 9:30 – 16:30 uur
vrijdag:        9:30 – 13:00 uur