Je bekijkt nu Open dag op 3 februari
Open dag op 3 februari

In het weekend van Wereldkankerdag organiseren we landelijk, met alle centra voor leven met en na kanker, een open dag. Het Vicki Brownhuis opent haar deuren op zaterdag 3 februari 2024 van 11:00 uur tot 15:00 uur. 

Je komt meer te weten over onze mensen en ons aanbod

Tijdens onze open dag zijn er vrijwilligers aanwezig die uitleg en informatie geven over wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt kennismaken met diverse activiteiten zoals een stoelmassage, een klankschaal sessie of een moodboard maken. 

We onthullen een levensles van een gast

Wij hebben van onze gasten mooie levenslessen mogen ontvangen die zij hebben opgedaan tijdens hun bezoeken aan het Vicki Brownhuis. Ellen Pauel onthult om 13:30 uur één van deze levenslessen op deze dag, als eerbetoon aan de veerkracht van mensen geraakt door kanker, maar vooral om eenieder een hart onder de riem te steken. Als ervaringsdeskundige weet zij als geen ander wat veerkracht betekent voor mensen die geraakt worden door kanker. Bij de onthulling zal Marianne van der Sloot, wethouder sociale structuur gemeente ‘s-Hertogenbosch, aanwezig zijn.

Landelijke open dag voor meer bekendheid

Met de open dag hoopt het Vicki Brownhuis zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze waardevolle psychosociale ondersteuning en te inspireren met de levenslessen van hun gasten. Met grote regelmaat krijgen zij namelijk te horen: ‘Had ik maar eerder geweten dat dit bestond, dat had me een hoop onrust bespaard.’