Monopoly-Den-Bosch

OPBRENGST 50 MONOPOLYSPELLEN VOOR HET VICKI BROWNHUIS

Den Bosch krijgt een eigen variant op het wereldberoemde bordspel Monopoly. Robert-Jan van Enschot, eigenaar van VepaGifts en Erwin Frunt van BigBird Creative Studio zijn de initiatiefnemers van het Bossche Monopoly-spel.

De bedrijven brengen drieduizend spellen uit. De uitgevers van het Bossche Monopoly-spel doneren de opbrengst van 50 spellen aan het Vicki Brownhuis. Hun quote:
‘Als initiatiefnemers van Monopoly ’s-Hertogenbosch vinden wij het belangrijk om met dit spel ook aandacht te vragen voor een goed doel. Toen we lazen wat het Vicki Brownhuis allemaal doet voor de medemens en hoe zij daarbij een grote maatschappelijke bijdrage leveren aan de stad was onze keuze snel gemaakt. Hopelijk kunnen we met deze gift wat mensen helpen die te maken hebben of hebben gehad met deze vreselijke ziekte. Een bordspel kan in een moeilijke tijd ook voor wat ontspanning zorgen.’

Het Bossche spel is voor 54,95 euro te bestellen via https://www.s-hertogenboschspel.nl/ en zal in november in diverse Bossche Primera winkels te koop zijn.