Je bekijkt nu Mooie opbrengst spinningmarathon
Mooie opbrengst spinningmarathon

Op 17 september 2023 organiseerde het Vicki Brownhuis voor de vierde keer een Spinningmarathon. Deze keer werd er in het Sportiom in ‘s-Hertogenbosch heel hard gefietst om geld op te halen voor ons centrum. In twee sessies van twee uur deden de deelnemers op opzwepende muziek hun stinkende best. Het leverde een totaalbedrag op van 13.064 euro. 

De eerste ronde werd gefietst door individuele deelnemers die ons centrum een warm hart toedragen. De tweede ronde werd helemaal gevuld met brugklasleerlingen van het Rodenborch college uit Rosmalen. We zijn enorm blij met ieders inzet en enthousiasme! 

Dank aan alle sponsoren

Deze editie van de spinningmarathon was alleen mogelijk met de financiële steun en/of hulp in natura van sponsoren. Dank aan Nextview Consulting, FinDock, Salesforce, Nationaal Fonds tegen Kanker, Brightfox, Helly Hansen, Juice Plus, Sportiom en Fleks textielbedrukkingen. Dank ook aan onze vrijwilligers voor de organisatie en hulp op de dag zelf. En een speciaal dankjewel aan spinninginstructeur Stefan Meens die het mogelijk maakte dat we bij Sportiom terecht konden met onze Spinningmarathon.