Je bekijkt nu Maak kennis met bestuurslid Erwin Boeren
Maak kennis met bestuurslid Erwin Boeren

Sinds 1 januari 2023 is Erwin Boeren bestuurslid bij Stichting Vicki Brown. Hij richt zich op de portefeuilles Digitalisering en Marketing & Communicatie. We vroegen Erwin zichzelf voor te stellen.

“Na 4 jaar als vrijwilliger voor het Vicki Brownhuis als fondsenwerver waarbij ik acties als de tocht naar de Mont Ventoux en de Spinningmarathon heb opgezet, mag ik nu een bestuursrol gaan vervullen. Ik krijg Digitalisering en Marketing & Communicatie in mijn portefeuille. 

Samen met mijn vrouw Sandra en mijn 2 kinderen Jibbe en Isis woon ik in Rosmalen. De reden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij het Vicki Brownhuis is omdat ik een lokaal doel wil steunen en meer mensen wil leren kennen in de regio Den Bosch.

Naast mijn rol in het Vicki Brownhuis werk ik ook voor Salesforce als banken specialist, waar ik banken adviseer in vraagstukken over digitale transformatie en hoe ze hun klanten beter kunnen bedienen en persoonlijker kunnen benaderen. Gelukkig is Salesforce erg betrokken bij maatschappelijke organisaties, en zo geeft Salesforce 1 procent van haar inkomsten terug aan goede doelen en mag ik mij onder werktijd een aantal dagen per jaar inzetten voor vrijwilligerswerk.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis in te kunnen zetten en samen met onze vrijwilligers het Vicki Brownhuis nog beter op de kaart te kunnen zetten in de regio Den Bosch.”