Je bekijkt nu Lotgenotenprogramma voor kinderen die te maken hebben met kanker
Lotgenotenprogramma voor kinderen die te maken hebben met kanker

In maart start in het Vicki Brownhuis in samenwerking met Kasam een lotgenotenprogramma voor kinderen in de basisschoolleeftijd die te maken hebben met kanker in het gezin (incl. opa of oma). Want kanker heb je samen.

Van elkaar leren
Het lotgenotenprogramma van Kasam (Kanker heb je samen als gezin) gaat over samen weten, voelen, praten en doen. Het geeft de kinderen een veilige plek om spelenderwijs met en van elkaar te leren en te werken aan de eigen veerkracht. In totaal zijn er 9 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur: een informatiebijeenkomst voor de ouders, 2 bijeenkomsten voor ouders en kinderen samen en 6 bijeenkomsten met de kinderen alleen. Er is plek voor maximaal 6 kinderen

Aanmelden en data
De groep start met een kennismakingsbijeenkomst met ouders op donderdag 2 maart van 15.00 uur tot 16.30 uur. Daarna zijn er bijeenkomsten op 9, 16, 23 en 30 maart, op 6, 14 en 20 april en op 11 mei. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@vickibrownhuis.nl o.v.v. Kasam. Graag je telefoonnummer vermelden. Na aanmelding word je als ouders gebeld voor een intake. We bespreken dan wat er speelt in het gezin en of het programma past.

Meer informatie
Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op de website van Kasam, bekijk deze video of neem contact op met

  • Brigitte Bruin van Kasam (info@kasam.eu / 06-23186666)
  • Barbara van der Meulen van het Vicki Brownhuis (06-13269242)