Lock-up

dinsdag 29 november 2022 – vicki browhuis 's-Hertogenbosch

Bellen voor het goede doel

Op 29 november was het Giving Tuesday, een wereldwijde beweging gericht op het belang van geven. Die dag organiseerde het Vicki Brownhuis voor het eerst in haar 30-jarig bestaan een Lock-up in het centrum voor leven met en na kanker aan de Aartshertogenlaan. Een entousiast belteam heeft zakelijke en privé relaties gebeld om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Vicki Brownhuis.

Het resultaat

Talrijke bedrijven en particulieren hebben positief gereageerd op het verzoek van ons belteam om het Vicki Brownhuis te steunen. Dit heeft het geweldige bedrag € 32.101,23 opgeleverd. 

Onze dank gaat uit naar het enthousiaste belteam, onze betrokken vrijwilligers en het Nationaal Fonds Tegen Kanker die deze actie mogelijk maakte.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

Als vrijwilligersorganisatie is het Vicki Brownhuis geheel afhankelijk van sponsoracties, donaties en subsidies. Door met de Lock-up zoveel mogelijk geld op te halen, kunnen wij onze dienstverlening voor iedereen die wordt geraakt door kanker voortzetten en ontwikkelen. Ons centrum biedt een informele ontmoetingsplek voor iedereen die wordt geraakt door kanker en ondersteunt bij alles wat de ziekte kanker in het dagelijks leven kan teweegbrengen. Denk aan neuropathie, minder concentratie, geheugen en energie, en emoties als verdriet en onzekerheid. Je vindt bij ons een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en ontspannende activiteiten. Giften zijn aftrekbaar, omdat het Vicki Brownhuis een ANBI is. Daarnaast zijn wij CBF erkend.

Deelnemers Lock-up

Met steun van het Nationaal Fonds Tegen Kanker
Het Nationaal Fonds Tegen Kanker steunt dit jaar niet alleen de Spinningmarathon maar ook de Lock-up. Dat doet de stichting zowel financieel als door het verder verspreiden van de promotie. Het NFTK zet zich in voor een Langer Beter Leven voor mensen met kanker en hun naasten door in te zetten op de waarde van Voeding, Beweging en Welzijn na de diagnose.