Je bekijkt nu Kunst voor Vicki Brownhuis in Protestantse kerk Engelen
Kunst voor Vicki Brownhuis
Kunst voor Vicki Brownhuis in Protestantse kerk Engelen

In de maanden april en mei werkt de Protestantse Gemeente Engelen samen met het Vicki Brownhuis in Den Bosch ter gelegenheid van zijn 30-jarig bestaan. Dit gebeurt o.a. door een expositie van gedoneerde schilderijen, die ten behoeve van het Vicki Brownhuis aan de hoogste bieders worden verkocht.

Kijken en Bieden

De Protestantse kerk verbindt zich gedurende de maanden april en mei aan het Vicki Brownhuis en andersom: op 8 mei aanstaande zal het Vicki Brownhuis een bijdrage leveren aan een themadienst o.l.v. Ds. Marloes Meijer.

Enkele kunstenaars uit onder andere Engelen hebben schilderijen gedoneerd die bij opbod worden verkocht. Deze schilderijen zijn van begin april tot en met 8 mei te bewonderen in de Protestantse kerk  in Engelen. Daarna zijn de schilderijen tot eind mei te zien in het Vicki Brownhuis. Op beide locaties kunt u een (anoniem) bod uitbrengen op het schilderij van uw keuze. 

Hoe gaat het bieden

Op beide locaties wordt u gastvrij ontvangen en kunt u rustig bieden op een schilderij naar keuze. Bij elk schilderij is er een biedingslijst en biedingsbon. Die biedingslijst geeft het laatst uitgebrachte bod anoniem aan. Op een biedingsbon noteert u uw persoonlijke gegevens, die u deponeert in een ‘biedingsdoos’. Begin juni kan er zo contact met u worden opgenomen, als u ’t hoogste bod heeft uitgebracht. 

Kom vooral kijken. Dit is een unieke kans om eigenaar te worden van een mooi kunstwerk.