Kunst- en boekenmarkt

terugblik op een succesvolle dag

Expositie ‘Op Glad IJs’

Een groot aantal bezoekers heeft tijdens de kunst en boekenmarkt kennis gemaakt met de veelzijdigheid van het Vicki Brownhuis. Er is volop genoten van de expositie ‘Op Glad IJs’ in samenwerking met het Grafisch Atelier en het Mondriaan Fonds. Ook was er veel bewondering voor de andere aanwezige kunst. De workshops, die een goed beeld geven van de diverse activiteiten binnen het Vicki Brownhuis, zijn door velen enthousiast bezocht. Onder het genot van een kopje thee en koffie zijn er contacten gelegd en natuurlijk ook herinneringen opgehaald. De demonstratie ‘SpijkerGoed’ van Ingrid Habraken wekte verbazing en bewondering over hoe van oude spijkerbroeken nieuwe en zeer bruikbare artikelen worden gemaakt.

https://www.vickibrownhuis.nl/wp/wp-content/uploads/2022/04/Vicky-Brown-kunstmarkt-09042022-15-klein.jpg
home-Jubileum 2022

Kunstmaand

Gedurende de kunstmaand april waren er diverse kustwerken te koop en te bezichtigen in ons huis. Ook was deze maand de expositie ‘Op Glad IJs’ in het Vicki Brownhuis te bewonderen.

Daarnaast is er in verband met ons 30-jarig jubileum een samenwerking met de Protestantse Gemeente Engelen. In de kerk was een expositie van gedoneerde schilderijen te bezichtigen. De schilderijen zijn bij opbod verkocht ten behoeve van het Vicki Brownhuis. 

Steun het Vicki Brownhuis

Koop een kunstwerk!

Kom eens een kijkje nemen in ons centrum. Je wordt zeker verrast door het gevarieerde aanbod kunstwerken. Bezoek ook eens de website van Femke Duplat www.femkeart.nl. waar allerlei kunst van diverse kunstenaars staat en dat tevens digitaal te koop is. Gedurende de maand mei zijn de schilderijen uit de kerk van de Protestantse Gemeente Engelen te bewonderen in ons centrum. Hier kan ook een (anoniem) bod worden uitgebracht. 

De volledige opbrengst van alle verkochte werken komt ten goede aan het Vicki Brownhuis.

Er zijn nog meer jubileumactiviteiten

Theatervoorstelling Vacuüm

16 TOT EN MET 19 MEI

Een indringend stuk over de impact van kanker binnen verschillende culturen. Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen?

Officiële Receptie

13 MEI

Samen met de familie van oprichtster Yvonne Saatrube keken we terug en wierpen een blik op de toekomst. 

Schoolsport Olympiade

7 JULI

Tijdens een sportieve competitie hebben leerlingen van vijf Bossche basisscholen zich laten sponsoren voor het Vicki Brownhuis.