Activiteiten

Aanmelden

Hieronder vind je de kalender met ons complete aanbod voor gasten. We bieden verschillende activiteiten aan, zowel individueel als met een groep. Denk aan beweging en ontspanning, creatieve workshops en koken. Ook de verschillende lotgenotengroepen kun je in dit overzicht terugvinden. Om mee te doen, vragen we je vooraf in te schrijven. Klik op Lees meer bij de activiteit en je je kunt direct inschrijven. Je vindt daar ook de eigen bijdrage die we vragen als tegemoetkoming in de kosten. 

Let op: Je aanmelding is definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Er is veel belangstelling voor onze massages. Het kan daarom zijn dat een sessie al vol is. Plan je massage daarom wat verder vooruit; dan is de kans groter dat er plek is. Hoor je onverhoopt niets van ons? Bel ons dan even en we zoeken het voor je uit.

Eén aanmelding per keer

Wil je vaker meedoen met dezelfde activiteit? Dat vinden we natuurlijk superleuk. We hebben wel een vriendelijk verzoek aan je. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen de kans hebben om zich aan te melden voor de activiteit van hun keuze. Schrijf je daarom voor één datum in en niet voor meerdere tegelijk. Ben je bij de activiteit geweest? Dan kun je je daarna weer inschrijven voor een volgende mogelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk gasten van ons aanbod kunnen profiteren. 

Uiteraard kun je naast deze activiteiten altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een kop koffie, informatie en een luisterend oor. Graag tot ziens in ons huis.

 

sep
3
di
MOODBOARD MAKEN – Mariëlle
sep 3 @ 10:00 – 12:00
MOODBOARD MAKEN - Mariëlle

Wat ga je doen?
Een moodboard maken is een mooie, creatieve manier om je gedachten tot rust te brengen en aan de slag te gaan met beelden die in je opkomen. Beelden die iets zeggen over jouw wensen en verlangens voor de komende tijd. Je begint met het neerzetten van jouw intentie. Van daaruit knip en scheur je plaatjes uit tijdschriften. Die voeg je samen tot een collage. Na afloop bespreken we – als je dat wilt – samen wat je hebt gemaakt.

Praktische informatie

  • Plezier staat voorop.
  • Je hoeft niets mee te nemen. Alle benodigdheden zijn aanwezig.
  • Aantal deelnemers: maximaal 8 personen.
  • De deelname is definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.

Moodboard maken wordt begeleid door Mariëlle Roovers.