Activiteiten

Aanmelden

Hieronder vind je de kalender met ons complete aanbod voor gasten. We bieden verschillende activiteiten aan, zowel individueel als met een groep. Denk aan beweging en ontspanning, creatieve workshops en koken. Ook de verschillende lotgenotengroepen kun je in dit overzicht terugvinden. Om mee te doen, vragen we je vooraf in te schrijven. Klik op Lees meer bij de activiteit en je je kunt direct inschrijven. Je vindt daar ook de eigen bijdrage die we vragen als tegemoetkoming in de kosten. 

Let op: Je aanmelding is definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Er is veel belangstelling voor onze massages. Het kan daarom zijn dat een sessie al vol is. Plan je massage daarom wat verder vooruit; dan is de kans groter dat er plek is. Hoor je onverhoopt niets van ons? Bel ons dan even en we zoeken het voor je uit.

Eén aanmelding per keer

Wil je vaker meedoen met dezelfde activiteit? Dat vinden we natuurlijk superleuk. We hebben wel een vriendelijk verzoek aan je. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen de kans hebben om zich aan te melden voor de activiteit van hun keuze. Schrijf je daarom voor één datum in en niet voor meerdere tegelijk. Ben je bij de activiteit geweest? Dan kun je je daarna weer inschrijven voor een volgende mogelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk gasten van ons aanbod kunnen profiteren. 

Uiteraard kun je naast deze activiteiten altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een kop koffie, informatie en een luisterend oor. Graag tot ziens in ons huis.

 

jul
25
do
VICKI’S ZOMERWEKEN – Rondleiding Heineken Brouwerij
jul 25 @ 10:00 – 13:00
VICKI'S ZOMERWEKEN - Rondleiding Heineken Brouwerij

Heb je altijd al willen weten hoe het bekendste bier van Nederland wordt gebrouwen? Dan is nu je kans om mee te gaan met onze rondleiding door de welbekende Heineken Brouwerij in Den Bosch. De Brouwerij in Den Bosch is al 66 jaar actief en heeft 97 bieren in het assortiment. Wandel mee langs de glinsterende ketels en kom meer te weten over het brouwproces en de diverse ingrediënten die samen unieke en verrukkelijke bieren maken. Na de rondleiding genieten we met elkaar van een lekkere lunch.

Praktische details

Locatie: Heineken, Rietveldenweg 25
Aanvang workshop: 10.00 uur
Einde workshop: 12.00 uur, aansluitend lunch
Kosten: € 12,50

jul
30
di
VICKI’S ZOMERWEKEN – Creatieve workshop Magic-mobile maken
jul 30 @ 09:30 – 13:00
VICKI'S ZOMERWEKEN - Creatieve workshop Magic-mobile maken

Voor de creatieve workshop ‘Magic-mobile’ hebben wij van alles voor je verzameld. Takken in alle soorten en maten, lapjes, garens, kralen, schelpen, veren en meer. Het zou magisch mooi zijn als je de mobile voor jou persoonlijker kan maken. Denk aan een fotootje, een stukje tekst, ring of ander voorwerp. We gaan er een mooie, persoonlijke mobile van maken om op te hangen. We sluiten de workshop af met een gezamenlijke lunch.

Praktische details

Locatie: : Vicki Brownhuis, de Yoga ruimte
Aanvang workshop: 9.30 uur
Einde workshop: 12.00 uur, aansluitend lunch op locatie
Kosten: €12,50

aug
8
do
VICKI’S ZOMERWEKEN – Ukulele workshop
aug 8 @ 10:30 – 13:00
VICKI'S ZOMERWEKEN - Ukulele workshop

Nieuwsgierig naar de ukulele? Kom en doe mee met onze workshop. We starten onder het genot van een kopje koffie, waarna we het plezier van samen muziek maken gaan ontdekken. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. Laat je inspireren door de vrolijke klanken van de ukulele. Als afsluiting van de ochtend serveren we een heerlijke lunch.

Praktische details

Locatie: : Vicki Brownhuis ‘s-Hertogenbosch
Aanvang workshop: 10.30 uur
Einde workshop: 12.00 uur, aansluitend lunch op locatie
Kosten: € 15,00

aug
15
do
VICKI’S ZOMERWEKEN – Workshop Vilten (VOL)
aug 15 @ 09:30 – 12:00
VICKI'S ZOMERWEKEN - Workshop Vilten (VOL)

Een ochtend ontspannen en creatief bezig zijn. Dat is het doel van de Workshop Vilten. Vilten is het in elkaar grijpen van wolvezels. Nadat de wol, al dan niet om een mal, dakpansgewijs is neergelegd op bobbeltjesplastic, wordt deze vochtig gemaakt met handwarm water en zeep (dat kan olijfzeep zijn, maar ook zachte groene zeep is bruikbaar). Door wrijving haken de vezels vast en zal de wol krimpen. Vervolgens kun je er iets van maken. Bijvoorbeeld een sjaal, kussenhoes of boekomslag. Maar ook een kom of vaas behoort tot de mogelijkheden. In deze workshop ga je kennismaken met Vilten en ga je met een kant en klaar product naar huis! En natuurlijk lunchen we samen.

Praktische details

Locatie: : Vicki Brownhuis creatieve ruimte
Aanvang workshop: 9.30 uur
Einde workshop: 12.00 uur, aansluitend lunch op locatie
Kosten: € 12,50

aug
22
do
VICKI’S ZOMERWEKEN – Honingslingeren
aug 22 @ 10:00 – 13:00
VICKI'S ZOMERWEKEN - Honingslingeren

Altijd al willen weten hoe honing gemaakt wordt? Dan is dit je kans. Hans van de Scheve Schup in Vught kan je er alles over vertellen. Op sociale tuinderij de Scheve Schup in Den Dungen houden ze meerdere bijenvolken. De biologisch tuinderij en de imkerij staan deze ochtend centraal. Aan het eind krijg je een potje honing mee. We nemen de picknick mee en genieten van de natuur.

Praktische details

Locatie: de Scheve Schup, Den Dungen
Aanvang workshop: 10.00 uur
Einde workshop: 12.00 uur, aansluitend lunch op locatie
Kosten: € 12,50

aug
29
do
VICKI’S ZOMERWEKEN – Inspiratieworkshop paardencoaching (VOL)
aug 29 @ 09:30 – 13:00
VICKI'S ZOMERWEKEN - Inspiratieworkshop paardencoaching (VOL)

Steeds vaker worden paarden ingezet bij coaching of therapie. Paarden zijn kuddedieren. Ze zijn erg sociaal en leven veelal in rust en harmonie. Tel daarbij op dat onze gehouden paarden gedomesticeerd zijn en van nature nieuwsgierig: het maakt ze uitermate geschikt voor coaching en therapie. Vaak heeft het contact met een paard een kalmerend en stressverlagend effect tijdens een coachsessie. Paarden zijn ook vluchtdieren en daarmee van nature zeer gevoelig en alert. Bij coaching/therapie spiegelen paarden gedrag, gedachten en gevoelens. Ook die waarvan de cliënt zich niet bewust is. 

Tijdens de workshop maak je kennis met paardencoaching: met en naast de paarden, maar niet erop. Je gaat oefeningen alleen doen of in groepjes, gebaseerd op de vragen die deelnemers vooraf inbrengen. Uitgangspunt is kracht- en oplossingsgericht.
Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden. Ze zijn gewend aan de omgang met mensen. Je hoeft het niet alleen te doen: de paarden spiegelen je eigen ik, de coach staat je bij en als groep leer je van elkaar in alle openheid. Daarom vragen we de deelnemers open te staan voor het geven en ontvangen van feedback.
Voorafgaand aan de workshop ontvang je meer informatie ter voorbereiding.

Praktische details

Locatie: Coachboerderij de Werst, Werststeeg 19  Berlicum
Aanvang workshop: 9.30 uur
Einde workshop: 12.00 uur, aansluitend lunch op locatie
Kosten: € 15,00