Jubileum Vicki Brownhuis

30 Jaar centrum Voor leven met en na kanker

Dit jaar bestaat het Vicki Brownhuis 30 jaar, een mijlpaal om trots op te zijn. Niet voor niets staan er dit jaar een hoop mooie activiteiten te wachten. Van theatervoorstelling en receptie tot Schoolsport Olympiade en fietstocht. Lees snel verder, ontdek het programma en vier het jubileumfeest met ons mee!   

Ontdek het programma en vier met ons mee!

Terugblik kunst - en boekenmarkt

9 APRIL 2022

Een groot aantal gasten heeft tijdens hun bezoek aan de kunst – en boekenmarkt kennis gemaakt met de veelzijdigheid van het Vicki Brownhuis. Er is volop genoten van de aanwezige kunst, de workshops en boekenmarkt. Hiermee is een waardige kick off gegeven aan ons jubileumjaar. 

familie en kanker theater

Theatervoorstelling Vacuüm

16 tot en met 19 mei 2022

Een indringend stuk over persoonlijke en culturele belevingen van kanker binnen het gezin. Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen?

Officiële jubileumreceptie

13 mei 2022

Samen met de familie van oprichtster Yvonne Saatrube, oude en nieuwe betrokkenen stonden we stil bij ons 30-jarig bestaan.

steun in natura via Sleutjes bloemen - help ons

Schoolsport Olympiade

7 juli 2022

Tijdens een sportieve competitie hebben leerlingen van vijf Bossche basisscholen zich laten sponsoren voor het Vicki Brownhuis. 

Vicki Fietstocht (25 km)

25 september 2022

Prachtige uitzichten en bijzondere pitstops. Deze tocht is een aanrader voor het hele gezin. Spring op de fiets en maak kennis met het Vicki Brownhuis!

 

Terug naar het begin…

Yvonne Saatrube richtte het Vicki Brownhuis in 1992 op. In dat jaar openden we als eerste centrum voor leven met en na kanker in Nederland onze deuren. Ben je benieuwd naar de drijfveren van Yvonne of wil je weten waarom het Vicki Brownhuis zo heet?

al 30 jaar een begrip in de omgeving

Het jubileum vieren we niet alleen

Een greep uit onze partners