Introductie workshop Authentic Movement
Foto Angela

 DANS … JIJ VROUW !!

Welkom, mijn naam is Angela van Veghel en ik ben vorig jaar in contact gekomen met het Vicki Brownhuis nadat borstkanker bij mij was geconstateerd. Na een pittig en rijk proces ben ik dankbaar mijn leven weer te mogen opbouwen. Dit betekent voor mij ook niet langer uitstellen, om ruimte te maken voor datgene wat ik belangrijk vind in mijn leven.

Een tumor is een ingrijpende gebeurtenis in je leven die ertoe doet. Een proces waar je samen in bent met je dierbaren en soms ook waar je alleen in bent. Hoe doe je dit, hoe leef je dit? Dans is hierin voor mij een plek waar ik mijzelf elke keer weer vind, waar ik thuiskom en woorden er even niet toe doen. Het is voor mij een ingang om te zijn met wat zich aandient en hier vind ik vertrouwen. Het geeft me inzicht, laad me op, geeft me kracht, ontspant me, het laat me stromen en ik voel hier de heling. Dit is wat het mij brengt en wil dit graag meer delen.

Graag bied ik als afstuderend dans- en bewegingstherapeute een cyclus dans aan, te weten Authentic Movement. Aan jou als vrouw met borstkanker en jou als vrouw die dat proces heeft doorgemaakt en behoefte heeft aan verwerking hiervan. Graag vertel ik je meer over deze cyclus in een introductie workshop die ik maandag 24 januari 2022 ga geven, van 13.30- 15.30.

De dans: Authentic Movement
Via beweging en dans gaan we de helende kracht van het eigen lichaam ervaren en deze verdiepen. De vorm die ik hiervoor inzet is authentic movement; een oefening in diep luisteren in jezelf om van daaruit in beweging te komen. We starten met aankomen in je lijf via beweging en van hieruit gaan we op een gegeven moment de stilte in, zonder muziek. Luisterend, naar de wijsheid van ons lichaam om van daaruit onze impulsen in beweging brengen. We gaan op reis en maken als het ware een ontdekkingstocht naar ons eigen verhaal. Zo kun je steeds meer ontspannen en bewust ervaren dat je jezelf mag zijn, met jezelf kunt zijn -in hoe het op dat moment ook is. Graag wil ik samen naar een presentatie toewerken voor intimi om ook het proces zichtbaar te mogen maken. Voel je welkom.

Praktische informatie:
De cyclus zal bestaan uit 10 bijeenkomsten. De eerste 6 à 7 bijeenkomsten zijn voor het kennismaken met authentic movement en ruimte voor je eigen proces. De volgende 3 à 4 bijeenkomsten worden ingezet om samen naar een presentatie voor intimi toe te werken.

  • helemaal geen danservaring nodig
  • makkelijk zittende kleding om in te bewegen
  • wanneer; intro workshop maandag 24 januari 2022 van 13.30u/ 15.30u
  • cyclus van 10 keer op de maandagmiddagen, tweewekelijks, van 13.30u-15.30u
  • voel je welkom als dit aanbod je aanspreekt

Bij vragen ben je van harte welkom contact op te nemen – 06-16499684

Of mail naar gastvrouw@vickibrownhuis.nl