Je bekijkt nu Wie is Mariël Knulst, Intern Coördinator
Intern Coördinator-Vicki Brownhuis
Wie is Mariël Knulst, Intern Coördinator

Per 1 november ben ik officieel gestart als Intern Coördinator bij het Vicki Brownhuis, maar in oktober ben ik al geregeld bij het Vicki Brownhuis binnen gelopen voor een kopje koffie en kennismaking met de vrijwilligers en de organisatie. Laagdrempelig en gastvrij, een warm ”nest” zo laat het Vicki Brownhuis zich het best omschrijven.

Blij en trots ben ik om samen te werken met een gedreven en betrokken team van vrijwilligers en activiteitenbegeleiders om invulling te geven aan onze missie: psychosociale ondersteuning bieden aan onze gasten. Ik voel me zeer welkom en dat is ook wat wij onze gasten bieden, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, een plek om volledig te kunnen zijn. En dat vind ik erg belangrijk, zeker als je direct of indirect wordt geraakt door de ziekte kanker.

Vanuit deze plek en mijn rol als intern begeleider kan ik al mijn kennis, levens- en werkervaring, vaardigheden en kwaliteiten inzetten. De missie, de persoonlijke aandacht voor mensen, de vele activiteiten gericht op positieve gezondheid in samenwerking met een geweldig team, sluiten perfect aan bij hoe ik als mens in het leven sta. Ik werk graag samen vanuit verbinding, openheid en positiviteit om verder te bouwen aan de ontwikkeling van onze vrijwilligers én de interne organisatie, om zo de continuïteit te waarborgen. Een fijne werkplek en een prettige vertrouwde werksfeer waarin ieder zijn talenten worden gezien en benut.

Naast mijn werk ben ik moeder van twee prachtige pubers. We wonen samen met twee katten in een fijn huis in ’s-Hertogenbosch. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten, wandelend, fietsend of dobberend in of op het water. Daarnaast heb ik een grote passie voor dansen en koken.