Help ons als particulier

Wij zijn geheel afhankelijk van steun van derden

Uw nalatenschap aan het Vicki Brownhuis

Wim Prinsen

‘Mijn zieke vrouw kwam vaak in het Vicki Brownhuis. Na haar overlijden ben ik warm ontvangen en heeft het mijn eenzaamheid en verdriet wat draaglijker gemaakt.’

Wim

Een op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven kanker. Het Vicki Brownhuis is er voor alles wat de ziekte met zich meebrengt. Hiermee leveren we een essentiële aanvulling op de formele medische behandelingen. Onze bijdrage draagt bij aan het verminderen van de tijd en regeldruk op dure professionele zorg. Neem het Vicki Brownhuis op in je testament zorg er zo voor dat ook na je dood jouw wensen voortleven en uitkomen.

Indien gewenst kan de nalatenschap worden gekoppeld aan een bepaald project zoals:

  • Psychosociale hulp aan een specifieke groep zoals ‘De Golden Girls’ (vrouwen met kanker vanaf 45 jaar), of ’BOP’ (Basis Onderwijs Project), een speciaal ontwikkeld lesprogramma voor de onder-, midden- en bovenbouw van primair onderwijs
  • Het aantrekken van speciale professionele vrijwilligers voor specifieke activiteiten.
  • Het beter bereiken van een diversiteit aan potentiële gasten.
  • Het professionaliseren van de automatisering.

Wil je ook na jouw dood een belangrijke bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van anderen? Schroom niet en neem vooral contact op met Jacqueline Crooijmans, directeur, via telefoonnummer 06-36219119 of stuur een e-mail naar j.crooijmans@vickibrownhuis.nl. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Het legaat of nalatenschap komt volledig ten goede aan het Vicki Brownhuis. Wij hoeven geen successierecht of schenkingsbelasting te betalen vanwege onze ANBI* status. *Algemeen Nut Beogende Instelling

Steun in natura

Marcel Sleutjes Bloemen zorgt wekelijks voor verse bloemen. Pastra schonk twee massagetafels. Fatboy doneerde tuinmeubilair. Natura giften bieden de mogelijkheid onze gastvrijheid optimaal te houden. Wil jij een bijdrage leveren? Neem contact met ons op.

steun in natura via Sleutjes bloemen - help ons

Cartridges

Wat doet jouw school of club met lege cartridges en tonerhulzen? Steun ons en vraag de verzameldoos aan. De volle doos wordt door onze partner The Cartridge Factory opgehaald, vervangen door een lege en zij storten de opbrengst op onze rekening.

lege cartridges - help ons

Doe een gift

Maak gebruik van het online donatieformulier of stort je gift op onze rekening: NL23 RABO 0144 556 898 t.n.v. Stichting Vicki Brown. Als je zelf je gift overmaakt, ontvangen wij geen contactgegevens en kunnen we geen bevestiging of informatie sturen.

Word vrijwilliger

Het Vicki Brownhuis kan niet bestaan zonder de inzet van zo'n 100 vrijwilligers. Om een gastvrije ontmoetingsplaats te zijn hebben wij diverse vrijwilligers functies. Kom jij ons team versterken? Bekijk de openstaande vacatures.

help ons in het Vicki Brownhuis

Kom in actie.

Je kunt ons ook op een actieve manier financieel ondersteunen. Neem bijvoorbeeld deel aan een sponsorevenement of organiseer zelf een actie. Interesse? Neem vooral contact op met Jacqueline Crooijmans  j.crooijmans@vickibrownhuis.nl