Help ons als bedrijf

Wij zijn geheel afhankelijk van steun van derden

Steun in natura

Marcel Sleutjes Bloemen zorgt wekelijks voor verse bloemen. Pastra schonk twee massagetafels. Fatboy doneerde tuinmeubilair. Natura giften bieden de mogelijkheid onze gastvrijheid optimaal te houden. Wil jij een bijdrage leveren? Neem contact met ons op.

steun in natura via Sleutjes bloemen - help ons

Cartridges

Wat doet jouw school of club met lege cartridges en tonerhulzen? Steun ons en vraag de verzameldoos aan. De volle doos wordt door onze partner The Cartridge Factory opgehaald, vervangen door een lege en zij storten de opbrengst op onze rekening.

lege cartridges - help ons

Club van 100

De leden van de Club van 100 stellen ons in staat activiteiten voor haar gasten voort te zetten en te verbeteren. Met je onderneming kun je daadwerkelijk iets betekenen voor de maatschappij en op de werkvloer. Draag bij aan ons fundament.

KoffieBreak

De Vicki Brownhuis KoffieBreak is een jaarlijks initiatief in de week van Wereldkankerdag waarbij bedrijven koffie drinken voor het goed doel. Met onze koffiekit maak je kanker en de impact hiervan bespreekbaar op de werkvloer.

Website Koffiekop

ANBI status

Wil jij het Vicki Brownhuis financieel steunen en een deel van je donatie terugkrijgen van de Belastingdienst? Dat kan, omdat het Vicki Brownhuis is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit geldt zowel voor losse gewone als periodieke giften wanneer deze aan de voorwaarden voldoen. 

Onze ANBI gegevens

De Belastingdienst vereist van een ANBI dat een aantal gegevens op de website worden gepubliceerd. Om deze reden vind je hieronder in één overzicht onze fiscale gegevens:

CBF-erkenning

Medio 2020 hebben wij de CBF-erkenning gekregen. Dit is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede doelen wordt uitgegeven. Alleen goede doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen de Erkenning krijgen. Zo kun je ervan uitgaan dat Erkende Goede Doelen daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro, verantwoording afleggen en zich onafhankelijk laten controleren.

Kom in actie

Er zijn diverse manieren om het Vicki Brownhuis financieel te ondersteunen. Sponsor met je bedrijf een van de bestaande evenementen of organiseer zelf een actie. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar j.crooijmans@vickibrownhuis.nl

Wie zijn onze sponsors