Gezocht: vrijwilliger begeleiding Bondgirls en Golden girls

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats voor ontspanning. Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig vrijwilligers. Wij hechten aan een vrijwilligersbestand bestaande uit mensen met diverse culturele achtergronden.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Vicki Brownhuis. Daarom zijn wij op zoek naar jou!
Stichting Vicki Brown streeft naar een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zoveel mogelijk op basis van hun talenten zelfstandig en proactief bijdragen aan de organisatie.

Wie zijn de twee maal twee begeleiders die wij zoeken?
Je bent empathisch en je staat open voor de problematiek en het proces waar onze gasten mee te maken hebben en waar zij doorheen gaan. Je hebt affiniteit met het begeleiden van sterke vrouwen in een kwetsbare situatie. Je kunt je inleven in wat kanker voor een gezin en relatie kan betekenen. Je hebt kennis en ervaring van inhoudelijke en procesmatige ontwikkelingen in een groep. Je kunt samenwerken in een team van twee begeleiders. Je verdiept je in de inhoud, missie en visie van het Vicki Brownhuis.  De deelnemers werken aan thema’s die samen bepaald zijn. Je hebt kennis van de sociale kaart.

Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd, en je woont in de regio Den Bosch. Je bent bereid om een avond in de maand een groep te begeleiden.

Interesse?
Het Vicki Brownhuis is blij dat er zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na en hechten aan een zorgvuldig selectieproces. 

Zie ook www.vickibrownhuis.nl.

Wanneer je geïnteresseerd bent kun je reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar vacatures@vickibrownhuis.nl