Gezocht: Vrijwilliger adressenbeheer

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats voor ontspanning.  Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig vrijwilligers.

Wie zoeken we?

Als vrijwilliger Adressenbeheer werk je op de administratie en houd je je bezig met het achterhalen en controleren van adressen als ook het opschonen van ons relatiebestand.  Je werkt zelfstandig en bewaakt zelf de actualisering van het adressenbestand.   Ervaring met Microsoft Excel is een vereiste.  Op de administratie werken nu vier andere vrijwilligers. Zij zijn op wisselende dagen aanwezig. Soms werk je samen en soms alleen.  Verder heb je contact met de vrijwilligers in onze huiskamer waar wij onze gasten ontvangen en met de vrijwilligers die activiteiten begeleiden.  Ook zul je overleg hebben met de directeur. Je hebt hiervoor minimaal vier uur per week beschikbaar en je woont in de regio Den Bosch. 

Interesse?

Het Vicki Brownhuis is blij dat er zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie.  Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na en hechten aan een zorgvuldig selectieproces.  Zie ook www.vickibrownhuis.nl

Wanneer je geïnteresseerd bent kun je reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar

Het Vicki Brownhuis is het oudste centrum voor leven met kanker in Nederland. Wij zijn er  voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats voor ontspanning. Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig vrijwilligers.

 

Wie is de social media vrijwilliger die we zoeken?
Als jij social media het leukste vindt wat er is en je talenten wilt inzetten voor een goed doel, dan zoeken wij jou! Of je nu veel of weinig ervaring hebt, maakt niet uit. Waar het om gaat is dat Facebook, LinkedIn en Instagram voor jou geen geheimen kennen. Daarnaast vind je het leuk om met de andere vrijwilligers van het marketingcommunicatieteam na te denken over de communicatiestrategie en mee te werken aan projecten.


Wat ga je doen?
Je werkt in het marketingcommunicatieteam met zo’n vijf andere vrijwilligers. Samen verdelen we de taken. Daarbij heeft elke vrijwilliger ook zijn of haar eigen aandachtsgebied. In jouw geval de social media.

  • Je maakt en plaatst berichten op Facebook, LinkedIn en Instagram
  • Je beantwoordt reacties en zorgt voor interactie op onze sociale kanalen.
  • Je analyseert de resultaten en signaleert kansen voor verbetering
  • Je denkt mee over mogelijke onderwerpen voor de contentkalender
  • Je denkt mee over de inzet van sociale media voor projecten en evenementen


De tijdsinvestering bedraagt een aantal uur per week waarvan één vaste meeting per week.

Wat breng jij mee?
Je bent een communicatief sterk persoon die snel kan schakelen en zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je ziet kansen om het Vicki Brownhuis en haar activiteiten in de schijnwerpers te zetten en pakt dat vervolgens ook op. Verder ben je flexibel, creatief, vindingrijk en een ambassadeur van onze organisatie. Je werkt thuis, maar je mag ook altijd in het Vicki Brownhuis komen werken, waardoor je meer contact met je collega-vrijwilligers hebt en de sfeer van ons huis proeft. Je woont in de regio Den Bosch.

Interesse?
Het Vicki Brownhuis is blij dat er zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na en hechten aan een zorgvuldig selectieproces.   Zie ook www.vickibrownhuis.nl.  Wanneer je geïnteresseerd bent kun je reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar vacatures@vickibrownhuis.nl