Gezocht: Communicatie & PR – websitebeheer

Omschrijving
Het Vicki Brownhuis is het eerste centrum voor leven met en na kanker in Nederland. Onze vrijwilligersorganisatie biedt psychosociale ondersteuning aan iedereen die wordt geraakt door kanker. Voor het Marketing & Communicatieteam zijn we op zoek naar een communicatie-expert die zich onder andere ontfermt over onze website.

Wat ga je doen?
Jij bent samen met een collega-vrijwilliger verantwoordelijk voor het beheer van www.vickibrownhuis.nl. Je taken zijn onder meer:

  • Het actueel houden van de website. Denk aan het plaatsen van nieuwsberichten, het aanmaken van activiteiten en het updaten van de activiteitenkalender.
  • Het oplossen van issues en optimaliseren van de website, waaronder een optimale navigatie voor bezoekers, zodat content makkelijk te vinden is.
  • Het bedenken, creëren en optimaliseren van tekstuele en visuele content voor de website voor diverse thema’s en onderwerpen die relevant zijn voor het Vicki Brownhuis.
  • Het analyseren van bezoekersgegevens en op basis daarvan kansen voor optimalisatie signaleren.

Verder is er alle ruimte om jouw kennis en talent in te zetten voor andere taken binnen het MarCom team. Denk aan bijvoorbeeld het creëren van creatieve content, bijdragen aan de social media strategie, promotie van één van onze activiteiten etc. Net wat bij jou past. Iedereen is vrijwilliger en als iemand even minder tijd beschikbaar heeft, springt een ander teamlid bij.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een achtergrond in (marketing)communicatie en hebt ervaring met het beheren of opzetten van websites
  • Kennis van WordPress is heel handig.
  • Je werkt graag in teamverband.
  • Je bent gemiddeld 3 – 4 uur per week beschikbaar.
  • Je tijd kun je flexibel indelen, wel is het handig als je indien nodig snel iets kunt aanpassen op de website. Het MarCom team vergadert op donderdag van 17.30 – 18.30.
  • Je woont in (de omgeving van) ’s-Hertogenbosch.

Interesse?
Enthousiast om een lokaal goed doel een stap verder te helpen en je in te zetten voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden? Reageer dan snel door je motivatiebrief en cv te mailen naar vacatures@vickibrownhuis.nl

Over ons
Het Vicki Brownhuis is er voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting in 1992 op verschillende manieren aandacht geschonken aan psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informeel en warm ontmoetingscentrum. Je vindt bij ons een luisterend oor, lotgenotencontact, ontspanning en creatieve activiteiten. We zijn er trots op dat ruim 90 vrijwilligers hun tijd en talent ter beschikking willen stellen voor onze gasten. Samen gaan we voor een hoog kwaliteitsniveau voor onze gasten en daarom vinden we een zorgvuldig selectieproces belangrijk. Zie ook www.vickibrownhuis.nl