Gezocht: medewerker Kunstzinnige Hulpverlening

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden.In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats voor ontspanning. Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Vicki Brownhuis. Daarom zijn wij op zoek naar jou!
Stichting Vicki Brown streeft naar een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zoveel mogelijk op basis van hun talenten zelfstandig bijdragen aan de organisatie van activiteiten van de stichting en proactief hun rol invullen.

Wie is de vrijwilliger Kunstzinnige Hulpverlening die wij zoeken?

  • Je bent een gemotiveerde, enthousiaste activiteitenbegeleider met een afgeronde hbo-opleiding, kunstacademie of activiteitenbegeleiding. 
  • Je hebt ervaring, kennis en affiniteit met mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben.
  • Je hebt kennis van en inzicht in groepsdynamische processen. 
  • Je bent in staat vakkennis op diverse niveaus over te brengen.
  • Je bent flexibel, zelfstandig, ondernemend en collegiaal. 
  • Je hebt eenmaal in de twee weken minimaal vier uur beschikbaar.

Interesse?
Het Vicki Brownhuis is blij dat er zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na en hechten aan een zorgvuldig selectieproces.  Zie ook www.vickibrownhuis.nl. Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar j.crooijmans@vickibrownhuis.nl