Gezocht: medewerker communicatie

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats voor ontspanning. Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Vicki Brownhuis. Daarom zijn wij op zoek naar jou!
Stichting Vicki Brown streeft naar een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zoveel mogelijk op basis van hun talenten zelfstandig en proactief bijdragen aan de organisatie.

Wie is de communicatiespecialist die wij zoeken?

Jij vindt communicatie het leukste dat er is, je hebt ervaring met het maken van een communicatiemiddelen en je zet jouw ervaring graag in als vrijwilliger voor het Vicki Brownhuis. Daarnaast vind je het erg leuk om met de andere leden van het marketingcommunicatieteam na te denken over de communicatiestrategie en mee te werken aan projecten. Je wilt je als vrijwilliger inzetten en je bent een communicatief sterke persoon die snel kan schakelen, Je pakt relevante vraagstukken (on-)gevraagd op en zorgt zelf voor tijd en ruimte om deze te realiseren. Verder ben je flexibel, creatief, vindingrijk en een ambassadeur van onze organisatie. Hands-on, resultaatgericht, bruisend en hectiekbestendig, dat ben jij ten voeten uit. Je woont in de regio Den Bosch.

 Wat ga je doen?
Als vrijwilliger communicatie wachten de volgende werkzaamheden direct op jou:

  • Bewaken en ontwikkelen van de redactieformule van de maandelijkse digitale nieuwsbrief;
  • Voorstellen van relevante onderwerpen voor de nieuwsbrief;
  • Najagen van content (en tijdige aanlevering daarvan);
  • Zelf content ontwikkelen (artikelen, interviews);
  • Afstemming met grafisch ontwerper;
  • Redactie van teksten;
  • Opstellen en redactie van de nieuwsbrief;

Overige werkzaamheden kunnen in overleg afgesproken worden. De omvang van de tijdsinvestering bedraagt ongeveer vier uur per week. Je werkt in het Marketingcommunicatie team van ongeveer vijf vrijwilligers.

Interesse?
Het Vicki Brownhuis is blij dat er zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na en hechten aan een zorgvuldig selectieproces.  Zie ook www.vickibrownhuis.nl. Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar ib@vickibrownhuis.nl.