Gezocht: Communicatie & PR medewerker 30-jarig jubileum Vicki Brownhuis’

Het Vicki Brownhuis in ‘s-Hertogenbosch is het eerste centrum voor leven met kanker in Nederland. In 2022 vieren wij dan ook ons 30-jarig bestaan! Natuurlijk willen we dat iedereen in ‘s-Hertogenbosch en omstreken dat weet én onze speciale jubileumactiviteiten bezoekt. Daarom zoeken wij per direct een enthousiaste medewerker marketingcommunicatie die samen met de Jubileum werkgroep ons jubileum in de publieke spotlights zet met als doel zoveel mogelijk bezoekers voor onze events, waaronder een theatervoorstelling in mei.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie & pr rond het jubileumjaar, zowel qua het bedenken áls uitvoeren van de communicatie.

  • Je creëert de content rond het jubileum voor onze on- en offline kanalen, zowel in woord, beeld als geluid. In samenspraak met de vrijwilliger social media post je zelf ook berichten.
  • Je denkt actief mee over de totstandkoming van nieuw (beeld)materiaal. Hierin kun jij je creatieve ei goed kwijt.
  • Je richt je daarbij op verschillende doelgroepen, waaronder onze gasten, onze sponsoren, onze vrijwilligers en de inwoners van ‘s-Hertogenbosch.
  • Je kijkt daarbij steeds welke kanalen het best passen: dat kunnen onze eigen kanalen zijn, maar ook kanalen van anderen.
  • Je onderhoudt goede contacten met lokale en regionale journalisten en zorgt ervoor dat we regelmatig in de krant staan. En een bezoek van de regionale omroep aan een van onze events zou helemaal geweldig zijn. 

Een uitdagende klus dus, maar gelukkig heb je een enthousiast marketingcommunicatieteam met zo’n vijf vrijwilligers om op terug te vallen. Zij denken met je mee en hebben onze eigen kanalen onder hun hoede. Per week kan de tijdsbesteding verschillen. Gemiddeld heb je 4 uur per week beschikbaar. Rondom de events kan er even een piek zijn. We zoeken in ieder geval iemand die zich tot 1 juli 2022 wil verbinden. Bij deze functie hoort een financiële vergoeding.

Wat breng jij mee?
Je hebt kennis van marketingcommunicatie & PR en weet hoe je gericht de juiste doelgroep op het juiste moment kunt bereiken. Je hebt een creatieve, vlotte pen en weet hoe ondersteunend beeld kan zijn bij jouw teksten. Als je handig bent met tools als Canva is dat helemaal mooi. En anders maak je je dat soort tooling in ieder geval snel eigen. Als persoon ben je communicatief sterk en werk je graag zowel zelfstandig als binnen een team. Woorden als initiatiefrijk, kansen zien én pakken, flexibel, creatief en vindingrijk zijn jou op het lijf geschreven. Verder woon je in de regio ‘s-Hertogenbosch.

Interesse?
Zin om samen met ons het maximale uit onze organisatie te halen en je in te zetten voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden? Reageer dan snel door je motivatiebrief en cv te mailen naar Jacqueline Crooijmans, directeur, j.crooijmans@vickibrownhuis.nl

Over ons
Wij zijn er  voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats waar je je kunt ontspannen. Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig gepassioneerde en bevlogen vrijwilligers. We zijn blij dat er zoveel mensen zijn die hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie.  Samen streven we een hoog kwaliteitsniveau voor onze gasten na en daarom vinden we een zorgvuldig selectieproces belangrijk.