Gezocht: gastvrouwen en gastheren

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats voor ontspanning.  Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig vrijwilligers. Wij hechten aan een vrijwilligersbestand bestaande uit mensen met diverse culturele achtergronden.

Gasten kunnen te allen tijde zonder afspraak bij ons binnenlopen en dienen een warm welkom te worden geheten. Het betreft een kwetsbare groep die je ondersteunt, informeert en begeleidt naar of tijdens de activiteiten in ons huis. Wij willen er graag zijn voor iedereen. Wij zoeken gastvrouwen/-heren die beschikken over een luisterend oor, inlevingsvermogen en de gave om mensen zich thuis te laten voelen in onze huiskamer.

Werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Inschrijven van nieuwe gasten en inschatten van hun wensen en behoeften;
  • Licht administratieve werkzaamheden, zoals verwerken van inschrijvingen, activiteiten aanmeldingen en betalingen;
  • Aannemen van de telefoon en bijhouden van de email;
  • Licht huishoudelijke werkzaamheden in de huiskamer zodat de gastvrijheid gewaarborgd is. 

Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd, en je woont in de regio Den Bosch. 

Interesse?
Het Vicki Brownhuis is blij dat er zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na en hechten aan een zorgvuldig selectieproces.   Zie ook www.vickibrownhuis.nlWanneer je geïnteresseerd bent kun je reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar ib@vickibrownhuis.nl