Gezocht: Financieel/administratief -specialist

Het Vicki Brownhuis is het oudste ontmoetingshuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten.
In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats. Het Vicki Brownhuis is een organisatie met 90 vrijwilligers.

Financieel of Administratief of Sales medewerk(st)ers
Jij bent graag de spin in het web en op de hoogte van veel zaken die leven binnen het Vicki Brownhuis. Je hebt ervaring op het gebied van office management en algemene of financiële
administratie. Of je vindt het leuk om aftersales te doen om zoveel mogelijk donateurs aan ons huis te verbinden. Wij zoeken dus enthousiaste en energieke personen, die in teamverband de verschillende werkzaamheden vervullen. Jij geeft zelf aan op welk gebied jij je talenten wilt inzetten, hoe mooi is dat!

Wie zoeken we?
Een enthousiast persoon die tijd heeft, of wil maken, om onze mooie vrijwilligersorganisatie
verder te ontwikkelen. Je bent empathisch, communicatief sterk en je kunt snel schakelen. Verder ben je flexibel, creatief, vindingrijk en een ambassadeur van onze organisatie.
Hands-on, resultaatgericht, bruisend en vol nieuwe ideeën, dat ben jij ten voeten uit.

  • Je hebt ongeveer 4 uur per week beschikbaar voor deze activiteiten.
  •  Je werkt vanuit het Vicki Brownhuis eventueel afgewisseld met thuis. Je blijft altijd in contact met de andere vrijwilligers.

Interesse?
In het Vicki Brownhuis werken ongeveer 90 onbetaalde vrijwilligers. Wij zijn volledig afhankelijk van donaties en giften van organisaties en particulieren. We bieden je de mogelijkheid om werkelijk het verschil te maken voor onze gasten.
Heb je interesse? Mail dan direct je motivatie en CV naar Nadia Bellussi – de Feijter, bestuurslid Penningmeester/Fondsenwerving, penningmeester@vickibrownhuis.nl.
Hopelijk tot snel!