Gezocht: communicatiespecialist

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut, maar een informele, warme ontmoetingsplaats voor ontspanning. Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Vicki Brownhuis. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Vicki Brown streeft naar een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zoveel mogelijk op basis van hun talenten zelfstandig bijdragen aan de organisatie van activiteiten van de stichting en proactief hun rol invullen.

Wie is de communicatiespecialist die wij zoeken?

Jij vindt PR en communicatie het leukste dat er is, je hebt ervaring in het maken van een digitale nieuwsbrief en je zet jouw ervaring graag in als vrijwilliger voor het Vicki Brownhuis. 

Wat ga je doen?

Als communicatiespecialist vrijwilliger wachten de volgende werkzaamheden op jou:

  • Bewaken en ontwikkelen van de redactieformule.
  • Voorstellen van relevante onderwerpen voor de nieuwsbrief.
  • Najagen van content (en tijdige aanlevering daarvan).
  • Zelf content ontwikkelen (artikelen, interviews).
  • Afstemming met grafisch ontwerper.
  • Redactie van teksten.
  • Opstellen en redactie van de nieuwsbrief.

De omvang van de tijdsinvestering bedraagt minimaal vier uur per week. Je werkt in het Marketingcommunicatieteam van ongeveer vijf vrijwilligers.

Wie zoeken we?

Je wilt je als vrijwilliger inzetten en je bent een communicatief sterke persoon die snel kan schakelen en zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je pakt relevante vraagstukken (on-)gevraagd op en zorgt zelf voor tijd en ruimte om deze te realiseren. Verder ben je flexibel, creatief, vindingrijk en een ambassadeur van onze organisatie. Hands-on, resultaatgericht, bruisend, hectiek-bestendig dat ben jij ten voeten uit. Je woont in de regio Den Bosch.

Interesse?

Het Vicki Brownhuis is blij dat er zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na en hechten aan een zorgvuldig selectieproces.  Zie ook www.vickibrownhuis.nl. Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar j.crooijmans@vickibrownhuis.nl.