vacature communicatie/pr expert

Gezocht: Communicatie/PR medewerker

Het Vicki Brownhuis is het oudste ontmoetingshuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats. 

Kom jij ons team versterken voor een leuke deeltaak?

Jij vindt PR en communicatie het leukste dat er is,  je hebt hier ervaring in je wilt je expertise, op vrijwillige basis, graag inzetten voor het Vicki Brownhuis. 

De volgende taken staan open en zullen tijdens een kennismakingsgesprek overlegd worden. 

  • Opstellen en versturen persberichten
  • Schrijven van teksten voor sponsoracties en deze plaatsen op onze digitale sponsorpagina
  • Het maken van filmpjes en foto’s
  • Het maken van vlogs en blogs

Je bent flexibel in tijd en inzet. Het gaat om gemiddeld 4 tot 6 uur per week. Meer mag natuurlijk altijd. Je woont in de regio Den Bosch

Interesse?

In het Vicki Brownhuis werken ongeveer 90 (onbetaalde) vrijwilligers. Wij zijn volledig afhankelijk van donaties van organisaties en particulieren. We bieden je de mogelijkheid om zelfstandig te werken en werkelijk het verschil te maken voor onze gasten. Hoe mooi is dat!

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je direct reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar de directeur Jacqueline Crooijmans, j.crooijmans@vickibrownhuis.nl.