Gezocht: medewerker social-media

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis in Nederland voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het huis wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut maar een informele, warme ontmoetingsplaats voor ontspanning. Het Vicki Brownhuis is een organisatie met ongeveer negentig vrijwilligers.

Wie is de social-media medewerker die wij zoeken?
Als jij social media het leukste vindt wat er is en je talenten wilt inzetten voor een goed doel, dan zoeken wij jou! Ben je student en wil je ervaring opdoen, je cv uitbreiden, of graag je maatschappelijke steentje bijdragen, dan ben je van harte welkom. Daarnaast vind je het erg leuk om met de andere leden van het marketingcommunicatieteam na te denken over de communicatiestrategie en mee te werken aan projecten.

Je bent een communicatief sterk persoon die snel kan schakelen en zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je pakt relevante vraagstukken (on-)gevraagd op en zorgt zelf voor tijd en ruimte om deze te realiseren. Verder ben je flexibel, creatief, vindingrijk en een ambassadeur van onze organisatie. Je werkt thuis of je komt lekker in het Vicki Brownhuis werken waardoor je meer contact met je collega-vrijwilligers hebt en de sfeer van ons huis proeft. Je woont in de regio Den Bosch.

Wat ga je doen?

  • Social media kalender maken en opvolgen
  • Plaatsen van berichten op Facebook, LinkedIn, Instagram en analyseren van resultaten
  • Meedenken over te hanteren social media strategie voor projecten en evenementen.

Overige werkzaamheden kunnen in overleg afgesproken worden. De omvang van de tijdsinvestering bedraagt een aantal uur per week waarvan één vaste meeting per week. Je werkt in het marketingcommunicatieteam van ongeveer vijf vrijwilligers.

Interesse?
Het Vicki Brownhuis is blij dat er zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na en hechten aan een zorgvuldig selectieproces.   Zie ook www.vickibrownhuis.nl.  Wanneer je geïnteresseerd bent kun je reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar ib@vickibrownhuis.nl