Je bekijkt nu Activiteiten Vicki  Brownhuis op Wereldkankerdag een groot succes.
Activiteiten Vicki Brownhuis op Wereldkankerdag een groot succes.
Op Wereldkankerdag, 4 februari, organiseerde het Vicki Brownhuis twee activiteiten. Er was een rozenactie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch en het Bernhoven ziekenhuis in Uden. Daarnaast werd de allereerste virtuele KoffieBreak georganiseerd. 
 
Virtuele KoffieBreak
De KoffieBreak is al jaren een succesvol evenement van het Vicki Brownhuis waarop onder het genot van een kopje koffie kennis gemaakt kan worden met het huis en haar werk of om met sponsoren in aanraking te koken. Door de coronamaatregelen moest het programma dit jaar op de kop. De koffiekits werden per post verzonden of fysiek afgeleverd en deelnemers konden aanhaken bij een virtuele koffiebreak waarin ze konden luisteren naar inspirerende gastsprekers; Jack Mikkers – Burgemeester ”s-Hertogenbosch, Rashmi Sharma – Bestuurslid diversiteit en inclusiviteit bij het Vick Brownhuis en Marc Lammers – Topcoach. Zij spraken over de rol van het Vicki Brownhuis binnen de regio Den Bosch en ver hoe het Vicki Brownhuis een rol belangrijke rol kan spelen in het leven kan kankerpatiënten of hen die om hen heen staan. Ook werd er gesproken over. Verder werd er gesproken over hoe de juiste aanpak kan helpen bij het profileren van een organisatie, waaronder ook het Vicki Brownhuis. Aan het einde werd afgesloten met de bekendmaking van de winnaars van de loterij. Fragmenten van de virtuele koffiebreak zullen we binnenkort delen op ons LinkedIn en Facebook account, houd ze dus goed in de gaten. Als laatste willen we de gastsprekers bedanken voor hun bijdragen!
 
Jaarlijkse rozenactie
Al een aantal jaar verzorgt het Vicki Brownhuis een rozenactie voor medewerkers en patiënten van het Bernhoven ziekenhuis in Uden en het Jeroen Bosch Ziekenhuis en dankbaar waren we dan ook dat we ook in dit coronajaar de mogelijkheid hadden om de rozenactie door te laten gaan. Dankbaar zijn we voor alle toppers in de zorg die altijd klaar staan om te helpen en wij zijn in gedachten bij diegene die momenteel door kanker of een andere ernstige aandoening getroffen worden.