De Markt in 2021 locatie Spinningmarathon

Op zondag 12 september 2021 organiseert het Vicki Brownhuis een Spinningmarathon op de Markt in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze sponsoractie kunnen minimaal veertig gesponsorde spinningbikers verdeeld over twee groepen in circa drie uur een afstand (van gemiddeld veertig km) afleggen. De fietsers kunnen ook in estafettevorm deelnemen. De opbrengst van het sponsorgeld is voor het Vicki Brownhuis.

Verschillende vrijwilligers van het Vicki Brownhuis zijn op de Markt aanwezig in een stand. De Spinningmarathon wordt georganiseerd in samenwerking met Salesforce, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de plaatselijke horeca.

Waarom meedoen?
Voor onze inkomsten zijn wij geheel afhankelijk van acties, donaties en subsidies. Door geld in te zamelen kunnen wij activiteiten voor onze gasten blijven organiseren. Bovendien hopen wij met deze actie ook weer meer bekendheid te genereren en nieuwe gasten te kunnen ontvangen. We hopen dat veel sportieve deelnemers deze uitdaging aan gaan. Natuurlijk kun je de deelnemers ook komen aanmoedigen.

Hoe sponsor je de Spinningmarathon?
Alle deelnemers laten zich individueel sponsoren. Ook kun je de Spinningmarathon als geheel sponsoren. Binnenkort kun je je al inschrijven voor dit evenement.