APRIL = KUNSTMAAND

De maand april staat bij het Vicki Brownhuis in het teken van kunst.  Aanleiding voor de kunstmaand is het kunstproject ‘Op glad ijs’ van het Grafisch Atelier Den Bosch. Kom werken bewonderen, bezoek de Kunst- en boekenmarkt en kom naar de lezing Kunst en Kanker.

Kunst- en boekenmarkt op 9 april
Op zaterdag 9 april start de kunstmaand officieel met een Kunst- en boekenmarkt. Je bent tussen 13.30 uur en 17.00 30 uur van harte welkom in ons centrum. Snuffel lekker tussen de ruime keuze aan boeken, kunstwerken, sierraden, keramiek, bloemsierkunst en meer. Of neem deel aan één van de workshops, zoals schilderen, bloemschikken of vilten.  De opbrengst van deze markt komt ten goede aan ons centrum, zodat we nog meer mooie activiteiten voor onze gasten kunnen organiseren.

Femke Duplat van Femke Art uit Zaltbommel zal deze middag ook aanwezig zijn met verschillende kunstwerken. Femke verbindt gedurende de maand april ‘de Kunstmaand’ haar activiteiten als kunstenares aan het Vicki Brownhuis. Samen met andere kunstenaars verkoopt ze een aantal van haar werken voor het Vicki Brownhuis. via de website van Femke, www.femkeart.nl. Ook aanwezig is Ingrid Habraken van Ingridmaakt. Zij is ervaringsdeskundige en met haar Spijkergoed wil zij graag ons centrum steunen. Ga dus zeker ook even bij haar langs om een leuk item te kopen.

Heb je nog boeken liggen? Lever ze op 6 april tussen 13u en19.30u of op 8 april tussen 10u en 15u in bij ons centrum.

Lezing op 22 april
Ter afsluiting van de kunstmaand kun je vrijdag 22 april van 10.45 tot 11.45 uur deelnemen aan de lezing ‘Kunst en Kanker’ door Mieke Heesbeen. Als ervaringsdeskundige en kunstkenner gaat zij met deelnemers in gesprek over wat kunst kan betekenen als je met kanker wordt geconfronteerd. Je kunt je opgeven via de activiteitenkalender.

We hopen velen van jullie te zien tijdens de Kunstmaand april!