Activiteiten

Hieronder vind je de kalender met ons complete aanbod voor gasten. We bieden verschillende activiteiten aan, zowel individueel als met een groep. Denk aan beweging en ontspanning, creatieve workshops en koken. Ook de verschillende lotgenotengroepen kun je in dit overzicht terugvinden. Om mee te doen, vragen we je vooraf in te schrijven. Klik op Lees meer bij de activiteit en je je kunt direct inschrijven. Je vindt daar ook de eigen bijdrage die we vragen als tegemoetkoming in de kosten. Let op: Je aanmelding is definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Hoor je onverhoopt niets van ons? Bel ons dan even en we zoeken het voor je uit.

Wil je vaker meedoen met dezelfde activiteit? Dan hebben we een vriendelijk verzoek aan je. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen de kans hebben om zich aan te melden voor de activiteit van hun keuze. Schrijf je daarom voor één datum in en niet voor meerdere tegelijk. Ben je bij de activiteit geweest? Dan kun je je daarna weer inschrijven voor een volgende mogelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk gasten van ons aanbod kunnen profiteren. Uiteraard kun je naast deze activiteiten zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een kop koffie, informatie en een luisterend oor. Graag tot ziens in ons huis.

apr
2
di
Themabijeenkomst Kanker en Werk – Stap.nu
apr 2 @ 15:30 – 17:00
Themabijeenkomst Kanker en Werk - Stap.nu @ Vicki Brownhuis
Wat is het?

Re-integratiecoaches Angela van Buuren en Karin Bouman van Stap.nu geven tijdens deze themabijeenkomst een presentatie van een uur. Aansluitend kun je vragen stellen. Namens het Vicki Brownhuis zal vrijwilliger Francis te Nijenhuis aanwezig zijn.

Wat kan ik verwachten?

Angela en Karin zullen ingaan op vragen als:

  • Welke financiële gevolgen heeft mijn diagnose?
  • Hoe houd ik goed contact met mijn werkgever?
  • Welke werkbelasting is gezond voor mij?
  • Hoe bereid ik me goed voor op een WIA-beoordeling?
  • Het UWV verwacht veel meer van mij dan ik aankan, hoe ga ik hiermee om
Praktische details
  • Minimale deelname is 5 personen.
  • Maximaal15 -20 personen.
  • Deelname is gratis, een kleine vergoeding voor koffie/thee ter donatie in de collectebus wordt op prijs gesteld.
  • Graag vooraf aanmelden via onderstaande button.

Stap Nu is specialist bij ‘kanker & werk’ en is uitgegroeid tot expert op het gebied van succesvolle herstelbegeleiding, verzuimbegeleiding en re-integratie.