Spinningmarathon op de Parade

2e editie, 12 september 2021

Spinnen voor het goede doel

Op zondag 12 september organiseert het Vicki Brownhuis een Spinningmarathon op de Markt in ‘s-Hertogenbosch.

In 2020 organiseerden wij een succesvolle sponsortocht naar de top van de Mont Ventoux. Het jaar erop organiseerde wij, met groot succes, een Spinningmarathon op de Parade in ‘s-Hertogenbosch.

Tijdens de 2e editie van de Spinningmarathon kunnen minimaal zestig gesponsorde fietsers verdeeld over drie groepen in circa twee uur een afstand (van gemiddeld vijftig km) afleggen. Fietsers kunnen ook in estafettevorm deelnemen. De opbrengst van het sponsorgeld is voor het Vicki Brownhuis.

De totale spinningmarathon duurt van 11u 18u. De verschillende rondes zijn van 11u tot 13u, van 13.30u tot 15.30u en van 16u tot 18u. De open inschrijvingen zijn van 11u tot 13u en van 13.30u tot 15.30u. Leerlingen van het Rodenborch College fietsen van 16u tot 18u. Het inschrijfgeld bedraagt €25 voor een open inschrijving. Voor dit geld krijg je een fietsshirt, bidon met drinken, snacks. Het minimale sponsorbedrag voor een fiets is €100.

Verschillende vrijwilligers van het Vicki Brownhuis zijn op de Markt aanwezig in een stand.

De Spinningmarathon wordt georganiseerd in samenwerking met Salesforce, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de plaatselijke horeca.

Waarom meedoen?

Voor onze inkomsten zijn wij geheel afhankelijk van acties, donaties en subsidies. Door geld in te zamelen kunnen wij activiteiten voor onze gasten blijven organiseren. Bovendien hopen wij met deze actie ook weer meer bekendheid te genereren en nieuwe gasten te kunnen ontvangen. We hopen dat veel sportieve deelnemers deze uitdaging aan gaan. Natuurlijk kun je de deelnemers ook komen aanmoedigen.

Hoe schrijf je in voor de spinningmarathon?

Ga naar https://www.geef.nl/nl/actie/spinningmarathon-2021/teamleden en klik op ‘Deelnemen aan deze actie’.

Hoe sponsor je de Spinningmarathon?

Ga naar https://www.geef.nl/nl/actie/spinningmarathon-2021/donateurs en klik op ‘Doneer nu’.

Zij gingen de uitdaging aan in 2020:

Leerlingen van het Rodenborch College vormen de tweede groep fietsers.
Wil je hen steunen? Dat kan, ga naar  Spinningmarathon Rodenborch.

Erwin Boeren

Mijn naam is Erwin Boeren, ik ben nu 2 jaar vrijwilliger bij het Vicki Brownhuis en ik doe mee aan deze actie om de mensen te steunen die hulp vinden bij ons huis, dus steun ons in de Spinningmarathon! Afgelopen jaar kreeg mijn moeder kanker en dan zie je van dichtbij welke (blijvende) impact deze ziekte heeft. Het heeft niet alleen te maken met de medische zorg, juist die steun bij herstel, verwerking, je leven anders inrichten is waar het Vicki Brownhuis bij kan helpen.

   

€ 455,00 opgehaald

Erik van de Water

Ik ben Erik van de Water en woon in Vleuten-Utrecht. Een van mijn hobbies is fietsen en het combineren van dit met een goed doel als Vicki Brownhuis vind ik fantastisch om te doen. Ik hoop met mijn inzet een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het doel van het Vicki Brownhuis. Samen met een aantal van mijn collega’s van Salesforce maakt dit extra mooi.

   

€ 110,00 opgehaald

Jolanda Laurijsen

Spinning heeft mij dit jaar geholpen mijn conditie weer op te bouwen. 
Voor de vrijwilligers van het Vicki Brownhuis stap ik nu graag op de fiets, zodat zij hun mooie werk kunnen blijven voortzetten.

   

€ 820,00 opgehaald

Annemarie, Simone & Meral

Wij zijn Annemarie Kerkhof, Simone van den Hoek en Meral Gunaslan en spinning heeft ons bij elkaar gebracht. Inmiddels zijn we meer dan sportvriendinnen en delen we de mooie en minder mooie dingen van het leven. Alle 3 hebben we op onze levensweg zware bergen beklommen en zijn we hierdoor sterker geworden. Op 26 september is het een bijzondere dag voor 1 van ons. Het Vicki Brownhuis geeft betekenis in zware tijden. Wij willen graag spinnend de Stelvio gaan beklimmen.

   

€ 2.051,00 opgehaald

Ilse Moerings

Mijn naam is Ilse Moerings en ik ga de uitdaging aan omdat het Vicki Brownhuis gewoon een heel goed doel is en hoe leuk is het om daar aan deel te mogen nemen.

   

€ 195,00 opgehaald

Alexander Dronkert

Mijn naam is Alexander Dronkert, 34 jaar en geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Ik zit graag op de racefiets en kijk er met veel plezier naar uit om ook dit jaar weer geld in te zamelen voor het Vicki Brownhuis. Ik vind het prachtig om te zien hoe het Vicki Brownhuis ondersteuning biedt aan mensen die (in)direct te maken hebben met kanker. Vorig jaar hebben we met een grote groep deelnemers de Mont Ventoux beklommen. Dit was een prachtige ervaring, wetende dat je met deze inspanning het Vicki Brownhuis en haar bezoekers kan steunen. Geen Mont Ventoux dit jaar, maar desalniettemin maken we er een mooi evenement van en halen we zoveel mogelijk geld op!

   

€ 230,00 opgehaald

Herman Gores

Hallo, mijn naam is Herman Gores, werk bij Salesforce en een van mijn hobbies is fietsen. Als vader van 3 gezonde kinderen, besef ik goed wat voor impact kanker kan hebben op je leven. Dat geldt misschien nog wel meer als een kind het krijgt. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die kanker heeft of heeft gehad. Dat gebeurde in mijn geval bij de dochter van onze beste vrienden. Ze is er gelukkig weer bovenop gekomen, maar de impact is nog steeds daar. Daarom heb ik besloten om mee te doen aan deze Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis. Het is belangrijk om aandacht te hebben voor de psychische, mentale en sociale gevolgen van kanker op het gehele gezin. Daarom ga ik een paar uur op de pedalen staan om geld in te zamelen. Doneer als je kan.

   

€ 530,00 opgehaald

Marie De Decker

Ik ben Marie De Decker.  Ondertussen al 6 jaar aan het fietsen en in de winter ook vaak met spinning. Dit jaar geen Stelvio, maar vermoedelijk evenveel uitdaging en plezier tijdens de spinningmarathon voor Vicki Brownhuis! Ik heb er veel zin in.

   

€ 125,00 opgehaald

Nico Verhagen

Ik ben Nico en ik ga spinnen voor het Vicki Brownhuis, sponsor mij om zo het Vicki Brownhuis te helpen hun belangrijke functie te kunnen blijven vervullen. Ik draag het Vicki Brownhuis namelijk een warm hart toe en hoop met mijn bijdrage de belangrijke rol die ze spelen onder de aandacht te brengen. Net als velen heb ik ook familieleden en vrienden die de strijd met kanker voeren, maar aankloppen bij een steunpunt is niet vanzelfsprekend voor patiënten en ik hoop dat door deze actie de belangrijke rol die het Vicki Brownhuis en andere steunpunten spelen een beetje meer aandacht krijgt.

   

€ 302,65 opgehaald

Freek Lemmers

Samen met collega’s van Salesforce ondersteun ik het Vicki Brownhuis op meerdere manieren. Ik woon in ‘groot’ Den Bosch en sport graag dus spinning voor het Vicki Brownhuis op de Parade? Natuurlijk! Sponsor mij/ons en help daarmee deze mooie vrijwilligersorganisatie!!

   

€ 310,00 opgehaald

Jeroen van Rooy

Mijn naam is Jeroen van Rooy en ik vind het heel fijn mijn steentje bij te dragen aan het Vicki Brownhuis samen met mijn collega’s van Salesforce. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die deze vreselijke ziekte wel of niet heeft overwonnen. Het is geweldig dat er mensen zijn die organiseren dat een grote groep naasten kunnen worden geholpen met (na)zorg. Ik sport graag dus spinning voor het Vicki Brownhuis op de Parade lijkt me super om te doen. Sponsor mij/ons en help daarmee deze mooie vrijwilligersorganisatie!!

   

€ 220,00 opgehaald

Angelina den Harder

Een zeer goede vriend vecht op dit moment tegen kanker. Het Vicki Brownhuis is onmisbaar voor deze vechters en hun naasten (of nabestaanden).

   

€ 35,00 opgehaald

Rosalie Raaijmakers

Hi, mijn naam is Rosalie en een van mijn grootste hobbies is spinnen! De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier door middel van sport in kunnen zetten voor goede doelen. Ik vind het mooi en belangrijk wat het Vicki Brownhuis voor mensen doet en kan betekenen en zou hier graag een bijdragen aan willen leveren.

   

€ 215,00 opgehaald

Helga de Bresser (instructeur)

Hallo, ik ben Helga de Bresser, ik ben bijna 50 jaar, ben getrouwd en wij hebben 2 kinderen. Ik ben sportinstructrice bij Sportcentre Reflex en heb al 2 jaar meegefietst bij de Alpe d’Huzes.  Iedereen in zijn of haar omgeving wordt wel eens geconfronteerd met de ziekte kanker. Ik fiets voor ‘niemand meer dood aan kanker’ en daarbij is elke bijdrage welkom, ook voor het Vicki Brownhuis!

   

€ 515,00 opgehaald

Marc Verhoeven (instructeur)

Hallo, mijn naam is Marc Verhoeven, 51 jaar en vader van een tweeling van 21 jaar. Naast mijn baan bij NS geef ik inmiddels 10 jaar met veel plezier groepslessen waardoor RPM. Ik zet me in deze vorm graag in voor goede doelen. In mijn directe omgeving heb ik gelukkig weinig directe ervaring met kanker. Wel heb ik zelf een chronische ziekte, dus ik  ben me zeer bewust dat gezondheid het belangrijkste in het leven is. 

   

€ 90,00 opgehaald

Janny de Bresser (instructeur)

Mijn naam is Janny de Bresser en ik geef al sinds lange tijd spinningles. Ik heb al ervaring met spinningmarathons voor het KWF en vind het een eer dat ik nu voor het Vicki Brownhuis geld in mag zamelen. Iedereen kent wel iemand met kanker of heeft iemand door kanker verloren. Ook ik helaas!  (Na)zorg is belangrijk, je wil weer door met je leven na deze verschrikkelijke ziekte en ook hier is veel geld voor nodig. Daarom lever ik graag een bijdrage en hoe mooi is het om dat te doen op een manier waar ik van hou. Wil jij mij steunen met een financiële bijdrage?

   

€ 370,00 opgehaald

Rogier Maaten

Ik ben Rogier Maaten en ik ben woonachtig in Utrecht. Mijn passie is sport, ik doe graag aan wielrennen, hardlopen, bootcamp, voetbal, squash, tennis en diverse andere sporten. Ik vind het een eer om het Vicki Brownhuis te mogen helpen door middel van het beklimmen van de (virtuele) Stelvio! Heb veel zin in dit evenement en zal mijn best doen om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren.

   

€ 175,00 opgehaald

Patrick Verspuij

Mijn naam is Patrick Verspuij. Vorig jaar heb ik samen met een groep fietsers de Mont Ventoux beklommen. We hebben toen met dank aan de nodige donateurs een mooi bedrag weten te verzamelen voor het Vicki Brownhuis. Helaas is de beklimming van de Stelvio nu niet mogelijk, maar ik ben blij dat het wel gelukt is om een spinningmarathon te organiseren. Ik span me graag 3 uur aan een stuk flink in om de Stelvio op een spinningfiets virtueel te bedwingen en zo ook dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar te fietsen. Ik zou het erg waarderen als je me wilt steunen met een financiële bijdrage zodat we samen het goede werk van het Vicki Brownhuis mogelijk blijven maken.

   

€ 800,00 opgehaald

Lorenzo Guiljam

Hoi, mijn naam is Lorenzo Guiljam, en ben 46 jaar, woonachtig in Goirle. Ik hou wel van een uitdaging en als sporter vind ik die uitdaging terug in de triatlon sport. Graag lever ik dan ook mijn sportieve bijdrage tijdens deze spinningmarathon ten behoeve van het Vicki Brownhuis.  Zoals meerdere mensen, ben ook ik van heel dichtbij geconfronteerd geweest met mensen die de ziekte kanker hadden en hebben. Heel goed en fijn is het, dat er een organisatie bestaat zoals het Vicki Brownhuis, dat zich richt op het menselijke aspect wat deze ziekte met zich meebrengt en daarin ondersteuning kan bieden aan de patiënten en hun naasten. Wil jij dit goede doel steunen? Ik wil je dan vragen om dit door middel van een donatie te doen. Alvast bedankt!

   

€ 180,00 opgehaald

Marion Nabuurs

Hallo, ik ben Marion Nabuurs, ik sport heel veel, vooral hardlopen. Het lijkt me super gaaf om een marathon te fietsen 🚴‍♀️  en ik vindt het geweldig om iets voor een goed doel te doen, daarom hoop ik ook dat we veel ophalen zodat het zeker goed terecht komt. Als je mij wilt ondersteunen, top hartstikke bedankt. 🏆

   

€ 40,00 opgehaald

Petra van den Broek

Hallo, mijn naam is Petra van den Broek en ik ben wekelijks actief op een spinningbike. Graag draag ik een steentje bij aan deze mooie actie van het Vicki Brownhuis en stap 26 september op de spinningbike.

   

€ 540,00 opgehaald

Martijn Simons

Mijn naam is Martijn Simons, opgegroeid in Den Bosch en nu woon ik met mijn gezin in Vught. Ik prijs me gelukkig met mijn gezondheid en die van mijn naasten maar ben ook bekend met de impact die kanker heeft op degenen die het treffen. Daarom draag ik graag mijn steentje bij aan het Vicki Brownhuis waar ik ook vrijwilliger ben, onder andere bij het organiseren van business events en de Club van 100 (donateurs). Ik hoop dat je mij wilt sponsoren voor deze marathon, elke euro telt 😊. Carpe Diem!

   

€ 510,00 opgehaald

Ismaël de Ling

Ik ben Ismaël de Ling, geboren en getogen in Den Bosch en doe als trotse Brabo mee aan dit bijzondere evenement. Sport staat centraal in mijn leven en ik ben dankbaar voor de kansen die het mij heeft geboden. Samen met mijn Salesforce collega’s doe ik daarom graag op een sportieve manier iets terug voor het waardevolle werk van het Vicki Brownhuis.

 

   

€ 155,00 opgehaald