Spinnen voor het goede doel

Op zondag 12 september organiseerde het Vicki Brownhuis een Spinningmarathon op de Markt in ‘s-Hertogenbosch.

In 2019 organiseerden wij een succesvolle sponsortocht naar de top van de Mont Ventoux. Het jaar erop organiseerden wij een Spinningmarathon op de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de 2e editie kunnen minimaal zestig gesponsorde fietsers verdeeld over drie groepen in circa twee uur een afstand (van gemiddeld vijftig km) afleggen. Fietsers kunnen ook in estafettevorm deelnemen. De opbrengst van het sponsorgeld is voor het Vicki Brownhuis.

De totale spinningmarathon duurt van 11.00 – 18.00 u. De verschillende rondes zijn van 11u tot 13u, van 13.30u tot 15.30u en van 16u tot 18u. De open inschrijvingen zijn van 11u tot 13u en van 13.30u tot 15.30u. Leerlingen van het Rodenborch College fietsen van 16u tot 18u. Het inschrijfgeld bedraagt €25 voor een open inschrijving. Voor dit geld krijg je een fietsshirt, bidon met drinken, snacks. Het minimale sponsorbedrag voor een fiets is €100. Verschillende vrijwilligers van het Vicki Brownhuis zijn op de Markt aanwezig in een stand.

De Spinningmarathon wordt georganiseerd in samenwerking met Salesforce, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de plaatselijke horeca.

Waarom meedoen?

Voor onze inkomsten zijn wij geheel afhankelijk van acties, donaties en subsidies. Door geld in te zamelen kunnen wij activiteiten voor onze gasten blijven organiseren. Bovendien hopen wij met deze actie ook weer meer bekendheid te genereren en nieuwe gasten te kunnen ontvangen. We hopen dat veel sportieve deelnemers deze uitdaging aan gaan. Natuurlijk kun je de deelnemers ook komen aanmoedigen.

Hoe schrijf je in voor de spinningmarathon?

Klik hier en kijk bij ‘Deelnemen aan deze actie’.
Alleen doneren kan ook. Klik dan hier en ga naar ‘Doneer nu’.

Sponsormogelijkheden 2021

Sponsoring Spinningmarathon Vikci Brownhuis

Aanmelden voor een van de sponsorpakketten?

    Goud sponsor 2021

    Logo ilionx website

    Zilver sponsor 2021

    Brons sponsor 2021