Spinningmarathon op de Markt

Spinnen voor het goede doel

Op zondag 18 september organiseert het Vicki Brownhuis voor de derde keer een Spinningmarathon op de Markt in ‘s-Hertogenbosch. We hopen ook dit jaar weer op veel enthousiaste deelnemers die via sponsoring geld ophalen door twee uur keihard te fietsen.

De spinningmarathon duurt van 11.00u tot 18.00u. Er zijn drie rondes:  
ronde 1: 11.00u tot 13.00u (open inschrijving) 
ronde 2: 13.30u tot 15.30u (open inschrijving) 
ronde 3: 16.00u tot 18.00u (voor leerlingen van het Rodenborch College) 

In elke ronde van twee uur leggen de deelnemers een virtuele afstand af van zo’n 50 kilometer. Deelname in estafettevorm is mogelijk. We hebben per ronde 20 spinningfietsen. Schrijf je dus snel in, want vol is vol. De eerste twee rondes zijn op basis van open inschrijvingen. Tijdens de derde ronde fietsen leerlingen van het Rodenborch College. Natuurlijk kun je de deelnemers de hele dag aanmoedigen. 

Hoe werkt het? 
Een open inschrijving kost €25. Hiervoor krijg je een fietsshirt, bidon met drinken en snacks. Het minimale sponsorbedrag voor een fiets is €100. 

De Spinningmarathon wordt georganiseerd in samenwerking met Salesforce, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de plaatselijke horeca.

Waarom meedoen?

Met jouw deelname draag je bij aan een heel goed doel: het Vicki Brownhuis. Ons centrum biedt een informele ontmoetingsplek voor iedereen  die wordt geraakt door kanker een waar je terecht kunt voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en ontspannende activiteiten. We zijn een vrijwilligersorganisatie en volledig afhankelijk van acties, donaties en subsidies. Met de opbrengst van de Spinningmarathon kunnen wij activiteiten voor onze gasten blijven organiseren tegen een zo laag mogelijke eigen bijdrage.  Bovendien willen we met deze actie centrum voor leven met en na kanker in de schijnwerpers zetten. Want nog te veel mensen die worden geraakt door kanker weten ons nog niet te vinden.​ 

Hoe schrijf je in voor de spinningmarathon? 
Via de actiepagina. Je krijgt een eigen pagina en kunt je laten sponsoren. 

Sponsormogelijkheden 2022

Particulieren

Sponsoring en/of donatie
Wil je één of meerdere deelnemers sponsoren? Ga naar de actiepagina voor een overzicht van alle deelnemers. Ook voor een donatie kun je op deze pagina terecht.

Bedrijven

Sponsorpakketten
Op dit moment worden de sponsorpakketten vormgegeven. Heb je interesse om dit initiatief te sponsoren? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier.

Aanmelden voor een van de sponsorpakketten?

    Goud sponsor 2022

    Zilver sponsor 2022

    Brons sponsor 2022

    Met steun van het Nationaal Fonds Tegen Kanker 

    Het Nationaal Fonds Tegen Kanker steunt de spinningmarathon op twee manieren. Zij verdubbelen iedere opgehaalde euro, met een maximaal bedrag van 10.000 euro. De inschrijvingen en crowdfunding van de deelnemers gaat via hun platform. En de stichting ondersteunt de communicatie over de spinningmarathon door deze actief te delen en zo te verspreiden. Het NFTK zet zich in voor een Langer Beter Leven voor mensen met kanker en hun naasten door in te zetten op de waarde van Voeding, Beweging en Welzijn na de diagnose.