Vicki Brownhuis KoffieBreak Virtueel

in de week van WereldKankerDag

Wat is het

De Vicki Brownhuis KoffieBreak is een  jaarlijks initiatief in de week van Wereldkankerdag waarbij bedrijven, verenigingen en particulieren in de regio ’s-Hertogenbosch koffie drinken voor het goede doel.

Met onze speciale koffiekit organiseer je in de week van Wereldkankerdag, op 4 februari 2021,  een (virtuele) KoffieBreak. Dit kan op je werk, bij je (buurt)vereniging of sportclub of gewoon thuis met familie of vrienden. Iedereen kan meedoen. 

Waarom meedoen?​

Doel van de Vicki Brownhuis KoffieBreak is het ondersteunen en verder bekend maken van ons werk. Jaarlijks hebben we circa 7.000 gastcontacten. Met het geld dat we inzamelen kunnen we de psychosociale ondersteuning aan mensen geraakt door kanker in de regio verder verbeteren.

De KoffieBreak rond Wereldkankerdag in februari is een moment om samen even stil te staan bij kanker en de impact ervan. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet. 

Hoe werkt het?

Wij leveren een speciale koffiekit, waarmee je gemakkelijk een koffiebreak organiseert én even stil kan staan bij kanker. Op Wereldkankerdag, 4 februari 2021  organiseren wij een centrale virtuele koffiebreak van 12:00 tot 13:00 uur. Hierbij zijn de volgende sprekers aanwezig:

  • Jack Mikkers, burgemeester ‘s-Hertogenbosch.
  • Rashmi Sharma, bestuurslid diversiteit & inclusiviteit Vicki Brownhuis.
  • Marc Lammers, (hockey)coach en voormalig tophockeyer.

Je ontvangt tijdig een link en een inlogcode voor de virtuele KoffieBreak.

Inhoud van de kit?

Een lot voor een leuke prijs, koffiebekers met QR code,  een communicatiekit, informatie over het Vicki Brownhuis, een collectebus QR-code én een bon voor een  verwenmoment voor iemand die geraakt is door kanker. 
Voor de koffie, taart of koekjes zorg je zelf, die zitten niet in de kit. De kosten zijn:

  • voor een bedrijf: € 100,-
  • voor een vereniging of stichting: € 50,-
  • voor particulieren: € 20,-

Een koffiekit is voor max. 10 personen, maar je mag er meer bestellen. Tijdens de KoffieBreak kan iedereen het informatiemateriaal bekijken, het verwenmoment weggeven en een vrijwillige bijdrage in de collectebus doen. Om anderen vooraf te informeren sturen we een poster en een communicatiekit.

Vicki Brownhuis Koffieochtend kit

Doneren zonder kit?

Doneren (zonder kit) kan het hele jaar via onderstaande QR code.
QR code doneren

Deelnemers 2020