Vicki Brownhuis KoffieBreak

in de week van WereldKankerDag

Pagina_KoffieBreak_Opbrengst

KoffieBreak 2020 een groot succes

De eerste week van februari organiseerden wij rond Wereldkankerdag de KoffieBreak. Dit jaar met een opbrengst van € 13.513,95. Dat is 32% meer dan vorig jaar. Wij zijn hier erg blij mee. Volgend jaar weer! 

Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Deelnemers, donateuren, Kuijpers en Story BMW die alle koffiekits rondgebracht hebben, Drukkerij Dekkers Van Gerwen voor het verzorgen van het drukwerk en alle vrijwilligers die de KoffieBreak tot een succes hebben gemaakt. 

Wat is het?

De Vicki Brownhuis KoffieBreak is een  jaarlijks initiatief in de week van Wereldkankerdag waarbij bedrijven, verenigingen en particulieren in de regio ’s-Hertogenbosch koffie drinken voor het goede doel.

Met onze speciale koffiekit organiseer je op je werk, bij je (buurt)vereniging of sportclub of gewoon thuis met familie of vrienden heel eenvoudig een KoffieBreak voor het Vicki Brownhuis.
Iedereen kan meedoen.

Waarom meedoen?​

Doel van de Vicki Brownhuis KoffieBreak is het ondersteunen en verder bekend maken van ons werk. Jaarlijks hebben we circa 5.000 gastcontacten. Met het geld dat we inzamelen kunnen we de psychosociale ondersteuning aan mensen geraakt door kanker in de regio verder verbeteren.

De KoffieBreak rond Wereldkankerdag in februari is een moment om samen even stil te staan bij kanker en de impact ervan. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet. 

Vicki Brownhuis Koffieochtend kit

Hoe werkt het?

Wij leveren een speciale koffiekit, waarmee je gemakkelijk een koffiebreak organiseert én even stil kan staan bij kanker. Je mag je eigen moment kiezen, maar wel in de week van Wereldkankerdag. Inhoud van de kit: koffiebekers, (Vicki) brownies, servetjes, informatie over het Vicki Brownhuis, een collectebus én een bon voor een  verwenmoment voor iemand die geraakt is door kanker. Voor de koffie, taart of koekjes zorg je zelf, die zitten niet in de kit. De kosten zijn:
  • voor een bedrijf: € 100,-
  • voor een vereniging of stichting: € 50,-
  • voor particulieren: € 20,-
Een koffiekit is voor max. 10 personen, maar je mag er meer bestellen. Tijdens de KoffieBreak kan iedereen het informatiemateriaal bekijken, het verwenmoment weggeven en een vrijwillige bijdrage in de collectebus doen. Om anderen vooraf te informeren sturen we een poster en een communicatiekit. Doneren (zonder kit) kan het hele jaar via onderstaande QR code. QR code doneren

Deelnemers 2020