Vicki Brownhuis KoffieBreak
online lunchmeeting

in de week van WereldKankerDag

Wat is het?

De Vicki Brownhuis KoffieBreak is een jaarlijks initiatief in de week van Wereldkankerdag waarbij bedrijven, verenigingen en particulieren in de regio Den Bosch koffiedrinken én doneren voor het lokale goede doel.

Normaliter organiseer je met onze speciale koffiekit in de week van Wereldkankerdag een KoffieBreak. Dit kan op je werk, bij je (buurt)vereniging of sportclub of gewoon thuis met familie of vrienden zijn. 

Door de huidige maatregelen organiseren we dit jaar een online KoffieBreak lunchmeeting met geweldige sprekers. Dus de koffie en de brownies moet je er dit jaar even zelf bijpakken. Hopelijk komen we ze volgend jaar weer brengen!

Waarom meedoen?​

Doel van de Vicki Brownhuis KoffieBreak is het ondersteunen en verder bekend maken van ons werk. Jaarlijks hebben we circa 7.000 gastcontacten. Dankzij jouw giften of donaties kunnen wij de psychosociale ondersteuning aan mensen die geraakt worden door kanker verder uitbreiden. Als lokaal goed doel zijn wij daar zeer dankbaar voor.

De KoffieBreak, rond de jaarlijkse Wereldkankerdag, is een moment om samen even stil te staan bij kanker en de impact ervan. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet. 

Wanneer en hoe laat is de KoffieBreak?

Op donderdag 3 februari – een dag voor Wereldkankerdag – organiseren wij een virtuele KoffieBreak lunchsessie van 12:00 tot 13:00 uur. Bij de Koffiebreak zijn diverse interessante gastsprekers aanwezig. Dus een welkome afwisseling tussen al je andere online meetings!

Gastsprekers KoffieBreak 2022

Dr. Tineke Smilde

Internist-oncoloog Jeroen Bosch Ziekenhuis & bestuursadviseur Stichting Vicki Brown. Haar missie: ‘Patiënten te leren kennen als mens.’

Joke Sprij

Gast en ervaringsdeskundige van het Vicki Brownhuis.

Pim Ketelaars

Mede-eigenaar van Hello New Day. Een Bossche onderneming die organisaties helpt om blijvend en succesvol te innoveren.

Vicki Brownhuis Koffieochtend kit

Doneer en maak kans op . . .

Als je deelneemt, maak je kans op:

  • Twee kaarten voor een ice workshop volgens de methode van Wim Hof, (meer info)
  • Twee verwenbonnen van het Vicki Brownhuis

Als donatie vragen we aan:

  • een bedrijf: € 100,-
  • een vereniging of stichting: € 50,-
  • particulieren: € 20,-

Doneren zonder deelname aan de KoffieBreak? Dat kan ook!

Doneren kan het hele jaar via deze QR-code. Hartelijk dank!
QR code doneren

Deelnemers 2022